Haberler

Büyükşehir Yıldırım'a Nefes Aldırıyor

Bursa'nın 'yeşil' kimliğini yeniden kazanması için her semte parklar ve yeşil alanlar kazandıran Büyükşehir Belediyesi, yapılaşmanın yoğun olduğu Mimar Sinan Mahallesi'nde yapılan Aydınlık Evler Parkı'nı hizmete açtı.
Mimar Sinan...

Bursa'nın 'yeşil' kimliğini yeniden kazanması için her semte parklar ve yeşil alanlar kazandıran Büyükşehir Belediyesi, yapılaşmanın yoğun olduğu Mimar Sinan Mahallesi'nde yapılan Aydınlık Evler Parkı'nı hizmete açtı.

Mimar Sinan Mahallesi'nde Aydınlık Evler Camii yanındaki alana yapılan park törenle hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Aydınlık Evler Cami ve Parkı çevre düzenlemesi ile Yıldırım'ın yeni bir park alanına daha kavuştuğunu söyledi. Başkan Altepe, Bursa'nın Türkiye'deki gelişim ve kalkınmadan payını aldığını ifade ederek, "Bizler, gelecek nesillere daha güzel bir Bursa bırakmak için çabalıyoruz. Şehrin her köşesinde vatandaşlarımıza nefes aldıracak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Aydınlık Evler Parkı daha önce atıl durumdaydı. Şimdi ise bu mekan, spor yapılabilecek ve çocukların rahatça oyun oynayabileceği önemli bir buluşma noktası haline geldi. Bursa için ne yapsak az, Yıldırım için ne yapsak az" dedi.

Aydınlık Evler Parkı'nın bölgenin en önemli buluşma noktalarından biri olacağını ifade eden Başkan Altepe, "Mimar Sinan Mahallesi'ndeki 5 bin 300 metrekarelik alanda park düzenlemesi yapıldı. Aydınlık Evler Parkı'nda 2 bin 800 metrekare yeşil alan, 150 metre koşu yolu, çocuk oyun alanı ve spor aleti alanı oluşturuldu. Aydınlatmalar, peyzaj düzenlemesi ve ferforje banklarıyla donatılan park bölgedeki önemli bir ihtiyaca cevap verecek hale geldi" dedi.

Başkan Altepe, Aydınlık Evler Camii'nde de kadın, erkek ve engelli tuvaletleri ile abdest alma yerleri yapıldığını, cami avlusu ve çevresinin de düzenlendiğini, çevre duvarları ve giriş kapılarının yapıldığını ifade etti.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, açılış töreninde, Mimar Sinan Mahallesi'nin en çok hizmet alan bölgelerden biri olduğunu söyledi. Keskin, geçmişte atıl halde duran bölgenin güzellik kazandığını ifade ederek, Yıldırım Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi'nin el ele ilçeye değer katmaya devam edeceğini ifade etti.

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Muhsin Sak ile Aydınlık Evler Camii Derneği Başkanı Niyazi Burkan mahalleye desteklerinden ve bölgeye hizmetlerinden dolayı Başkan Altepe'ye teşekkür ederek plaket verdi. Konuşmaların ardından kurdele keserek parkı vatandaşların hizmetine açan Başkan Altepe, parkı gezdi ve bölge halkıyla sohbet etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Altepe Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title