Haberler

Büyükşehir ve İsu'da İşçiye Bayram Öncesi Ödeme

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi ve İSU'da çalışan işçi personele maaşları Ramazan Bayramı'ndan önce ödenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan işçi personelin maaşları 25 Temmuz Cuma günü hesaplarına yatırılıyor. 1 Ağustos 2014 tarihinde ödenmesi gereken işçi personel maaşlarının Ramazan Bayramı nedeniyle 25 Temmuz'da verilmesi kararı alındı.

6 MİLYON TL ÖDEME YAPILACAK

Bu kapsamda Büyükşehir bünyesindeki bin 241 işçi personele 3 milyon 407 bin 954 TL ödeme yapılacak. Büyükşehir'in iştiraklerinden İSU'da çalışan 900 işçi personele de yaklaşık 2,5 milyon TL ödeme yapılması planlanıyor. İSU'daki işçilerin maaşları da 25 Temmuz Cuma günü ödenecek. Ayrıca memur personele sözleşmeleri gereği almaları gereken Ramazan Bayramı ikramiyesi 15 Temmuz'da maaşlarıyla birlikte ödendi.

BAŞKAN BAYRAMI KUTLADI

''Çalışanımızın alın teri bizim için kutsaldır'' diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, personelin yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı'nı kutladı. ''İşçinin, çalışanın hakkını alın teri kurumadan vermek bizim için kutsaldır'' ifadesini kullanan Başkan Karaosmanoğlu, ''İşçi personelimizin maaşlarını Ramazan bayramı öncesinde verme kararı aldık. Büyükşehir çalışanlarımıza ve Kocaeli halkımıza hayırlı bayramlar diliyorum'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Ramazan Bayramı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title