Haberler

Büyükşehir Şampiyonlar Yetiştiriyor

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesindeki Spor Okulları Gaziantep’te yapılan Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde ettiler.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesindeki Spor Okulları Gaziantep'te yapılan Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde ettiler. Kayseri'ye şampiyonluk kupasını getiren genç sporcular, aldıkları kupaları kendilerine her konuda destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hediye ettiler.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin şampiyon sporcuları Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Spor A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin İşlertaş, spor okulları masa tenisi takımının kendi yaş gruplarında hem kızlarda hem de erkeklerde büyük bir başarı gösterdiklerini söyledi. Türkiye şampiyonasından kupayla gelen sporculara Başkan Çelik'in desteğinin büyük olduğunu ifade eden İşlertaş, "Bizlere her türlü desteği verdiğiniz için bu başarıyı ve kupaları size hediye etmek istedik" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de genç sporcuları başarıları nedeniyle kutladı. İki güzide kupa kazandırdıkları için sporcuları tebrik eden Başkan Çelik, "Çalışılınca neler yapabileceklerini bu gençler gösterdiler. Daha bu yaşta Türkiye şampiyonu olmanın zevkini tattılar, bize de tattırdılar. Bu gençler yaz spor okullarındaki gençlerimiz. Okul dışı zamanlarda aldıkları eğitimle bu başarıyı elde ettiler. Bundan sonra da başarılarının devamını diliyorum. Diğer branşlardan da bu başarıyı bekliyoruz" dedi.

Spor A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin İşlertaş ayrıca kış okullarına kayıtların başladığını belirterek 1 Ekim itibarıyla spor okullarının açılacağını söyledi. İşlertaş, spor okullarının milli eğitimdeki eğitim öğretim sistemine benzer programla kış ve bahar dönemi şeklinde kaliteli bir şekilde hizmet vereceğini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra şampiyon olan genç masa tenisi sporcuları ile sohbet etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Gaziantep Kayseri Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title