Haberler

Büyükşehir'den Eğitime İstihdam

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Eğitime Katkı kampanyası çerçevesinde, İŞKUR İl Müdürlüğü ile yaptığı anlaşma gereği bin 500 kişiyi bir yıl boyunca okullarda istihdam edecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Eğitime Katkı kampanyası çerçevesinde, İŞKUR İl Müdürlüğü ile yaptığı anlaşma gereği bin 500 kişiyi bir yıl boyunca okullarda istihdam edecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, okul yöneticilerinden gelen talepler doğrultusunda hademe alanında eksiklik yaşanmaması için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İŞKUR yetkilileri ile görüştü.

İŞKUR'dan gelen bin 500 işçiye Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hijyenik ve iletişim konulardan eğitimler verildi. Anlaşma gereği eğitim alan işçiler bir yıl boyunca okullarda istihdam edilecek.

Böylece hem işçilerin istihdam sorunu çözülürken hem de Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okullarda temizlik konusundaki personel açığı giderilecek.

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title