Haberler

Büyükşehir Belediyesinin Emülsiyon Merkezinin Kapasitesi Arttırıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesinin emülsiyon merkezinin kapasitesinin arttırıldığı bildirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin emülsiyon merkezinin kapasitesinin arttırıldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Tesisler ve Makine Şube Müdürlüğünün Tavşantepe mevkisinde bulunan tesislerinde kurulan emülsiyon merkezi, Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor.

Yol yapım işlerinde asfalt yapıştırıcısı ve sathi kaplama asfaltta kullanılacak emülsiyonun aynı anda üretileceği merkez, Büyükşehir Belediyesi mühendisleri tarafından dizayn edildi.

Merkezde, saatte 20 ton emülsiyon üretilecek.

Büyükşehir Belediyesinin özellikle kırsal mahallelerde yaptığı sathi kaplama asfalt çalışmalarının kalitesini ve iş hızını arttıracak emülsiyon merkezinde, kış aylarında da kaldırımların temizliğinde kullanılacak çevre dostu karışımlar üretilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, amaçlarının Malatya'nın yollarını standartlara uygun, güvenli hale getirmek olduğunu belirtti.

Projeleri hayata geçirmek için iş makineleri, araç ve gereçler aldıklarına değinen Çakır, şunları kaydetti:

"Seyyar konkasör ve asfalt plentleri aldık. Yapılan işin kaliteli olması için bilimsel çalışmalara önem verdik. Bunun için de agrega ve asfalt laboratuvarı kurduk. İlçelerimize kurduğumuz ve üretime başlayan 16 taş ocağımız bu planlamaların birer parçası. Bunun en önemli ayaklarından biri de kapasitesini arttırdığımız bu emülsiyon merkezimizdir. Bu merkezi Türkiye'de ilklerin öncüsü Malatya Büyükşehir Belediyesi yaptı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, hem kurduğu bütün tesisleriyle milyonlarca lira tasarruf sağladı, hem de kaliteli hizmetler üretmeye başladı."

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Çakır Türkiye Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title