Haberler

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Konseri

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın bu haftaki konser programında katılan dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay Eskişehirlilerle buluştu.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki konser programında katılan dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay Eskişehirlilerle buluştu.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda düzenlenen konserin orkestra şefliğini Ender Sakpınar yaptı. Konserin ilk bölümünde piyano sanatçısı Gülsin Onay, dünyaca ünlü piyanist ve besteci Wolfgang Amadeus Mozart'ın piyano konçertosunu seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, Johannes Brahms'ın 2. Senfonisi'ni dinleyicilerin beğenisine sundu. Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserin sonunda konuk sanatçı Gülsin Onay ve Senfoni Orkestrası sergiledikleri başarılı performans nedeniyle, dinleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın 17 Ocak'ta Sanat ve Kültür Sarayı'nda düzenleyeceği konsere, keman sanatçısı Nazlı Avcı, obua sanatçısı Serkan Altınok, fagot sanatçısı Orçun Ensoy ve viyonsel sanatçısı Şansu Altınok konuk solist olarak katılacağı, konserin orkestra şefliğini ise Patrick Souillot'ın yapacağı açıklandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gülsin Onay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title