Haberler

Büyükşehir Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde aralıksız çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kenti adeta şantiyeye çevirdi.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde aralıksız çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kenti adeta şantiyeye çevirdi.

Başlattığı çalışmalarla Şanlıurfa'yı adeta şantiyeye döndüren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, şehrin dört bir yanında ekiplerin sürdürdüğü çalışmaları yerinde inceledi.

Bütün ilçelerde olduğu gibi şehir merkezinde de çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bütün ekipleriyle sahada hizmet veriyor. Kentin farklı noktalarında sürdürülen çalışmalardan biri de Karaköprü Çevik Kuvvet Kavşağı ile Diyarbakır yolunda gerçekleştirilen yol genişletme çalışmaları oldu.

Bölgede yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçmek için bir yandan yolun yeşil alanında bulunan ağaçları zarar vermeden söken ekipler, ağaçları başka bir bölgede naklederek yolun 50 metreye çıkarılması için çalışma yürütüyor.

GAP Bulvarındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından ağaçların söküldüğü alanlarda başlatılan yol genişletmesi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çiftçi, ağaçların bu bölgeden sökülerek, Karaköprü'de yeni açılan bağlantı yollarının orta refüjüne taşınma işlemini de inceledi.

Karaköprü'de TOKİ tarafından yapılan Basın Sitesi ve yeni yerleşim alanlarında, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını da inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, yetkili amirlerden bilgi aldı.

Ardından Eyyübiye bölgesine geçen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından 800 yataklı Yeni Eyyübiye Devlet hastanesi bölgesinde yürütülen yol yapım çalışmalarını ve alt yapı çalışmalarını inceledi.

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından yolu yapılan Komiser Şakir Caddesine de geçen Başkan Nihat Çiftçi, devam eden yol yapım çalışmaları hakkında bölge esnafıyla görüştü. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Karaköprü Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title