Haberler

Büyük Usta Zukerman İstanbul da

Güncelleme:

Müzik eleştirmenlerince "Fevkalade tekniği ve sarsılmaz sanatsal standartları ile seyircileri hayrete düşüren bir mucize" olarak tanımlanan Zukerman'ın zengin diskografisi, kendisine 21 Grammy adaylığı ve iki ödülünü getirdi.


Son on yıl zarfında Pinchas Zukerman, dünyanın en iyi müzik topluluklarına geniş çeşitliliğe sahip orkestra repertuvarının en zorlu eserlerinde eşlik ederek büyük saygı gören bir efsaneye dönüştü.

Zukerman; piyanist Yefim Bronfman ile birlikte Carnegie Hall, Chicago, Boston, Princeton ve Kansas City'yi kapsayan bir resital turuna çıktı ve kendi müzik topluluğu Zukerman Chamber Players 92nd Street Y'nin Distinguished Artists etkinlik serisi kapsamında ve Viyana, Paris, Milan, Napoli, İstanbul, Budapeşte, Varşova ve Eindhoven gibi Avrupa şehirlerinde sahne aldı.

Londra'da Kraliyet Filarmoni Orkestrası'nın onur konuğu sıfatıyla sahne aldığı bu müzik topluluğunu hem Çin'i hem de İtalya, İngiltere, İsrail ve İsviçre'yi içine alan kapsamlı bir tura çıkartan sanatçının orkestralar ile birlikte gerçekleştireceği sahne icraatları, New York ve İsrail Filarmoni Orkestraları'nı, Gulbenkian Lizbon Orkestrası'nı, Moskova Virtuosi, Duisburg Filarmoni ve Boston, Seattle, Pacific ile Vancouver Senfoni Orkestraları'nı kapsıyor.

Ottawa Ulusal Sanatlar Merkezi Orkestrası'nın kalibresini ve şöhretini tüm dünyaya yayan ve prestijli Ulusal Sanatlar Merkezi Yaz Müziği Enstitüsü'nü törenle açan sanatçı olarak büyük saygı gören Zukerman, Ulusal Sanatlar Merkezi ve Kraliyet Filarmoni Orkestraları'nın yanı sıra Chicago Senfoni, İsrail Filarmoni ve Pittsburgh Senfoni Orkestraları gibi saygıdeğer müzik toplulukları ile olan, sanatsal ilişkisini uzun zamandır sürdürüyor.

Pinchas Zukerman ismi kemancı, viyolacı, orkestra şefi, eğitimci ve oda müzisyeni olarak eşit ölçüde saygı görmektedir. Sanatçı; Kuzey Amerika'da, başka orkestraların yanı sıra, New York ve Rochester Filarmonilerini, Ulusal Senfoni, Florida Orkestrasını ve ayrıca Atlanta, Dallas, Toronto, Milwaukee, Saint Louis, Madison, Oregon, Utah ve Colorado Senfoni Orkestralarını ve uluslararası alanda ise Staatskapelle Berlin'i, Radio France ve Nagoya Filarmoni Orkestralarını yönetti. Zukerman ayrıca 2009 yılı Lyra Operası'nda Sihirli Flüt'e ilk defa opera orkestra şefliği yapmasına tanıklık etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pinchas Zukerman İstanbul İsrail Boston Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title