Haberler

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında Tokat'ın Erbaa, Turhal ve Yeşilyurt ilçelerinde törenle anıldı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yılında Tokat'ın Erbaa, Turhal ve Yeşilyurt ilçelerinde törenle anıldı.

Erbaa ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Nayil Gözütok, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım kurum müdürleri, gaziler öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Turhal

Turhal ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene Turhal Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Yücel Orhan, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yeşilyurt

Yeşilyurt ilçesinde Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene Yeşilyurt Kaymakamı Uğur Tutkan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Alattin Bulut, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Özer, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Yeşilyurt Turhal Erbaa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title