Haberler

    Bütün Bunlar Düş - Çocuklar İçin Prodüksiyon

    Bünyesindeki başarılı yetişkin prodüksiyonlarıyla tanınan Gate Sahne Sanatları; ilk kez bir çocuk prodüksiyonuyla izleyicilerle buluşuyor.

    Bünyesindeki başarılı yetişkin prodüksiyonlarıyla tanınan Gate Sahne Sanatları; ilk kez bir çocuk prodüksiyonuyla izleyicilerle buluşuyor.

    Farklı bir çocuk oyunu bu!

    Gate Sahne Sanatları bu prodüksiyon ile sıradanlaşmış çocuk oyunları fikrini olması gereken standartlara taşımak için böyle bir projeyi yarattı. Üzerinde titizlikle durulan bir metin olan Bütün Bunlar Düş, izleyicisini şaşırtacak, güldürecek bir kurguya ve rengarenk kişiliğe sahip.

    Oyunun Konusu:

    Düşlerinde oldukça heyecanlı maceralar yaşayan İrem'in, rüyalarının derinliklerine indikçe yaşadığı serüvenler Türkiye'de ilk kez uygulanan tekniklerle anlatılıyor. Rüyalarda yaşananlar nasıl sınırsızsa bu oyunda da izleyicinin karşılaşacağı sürprizlerde o kadar şaşırtıcı ve sınırsız. Maceralara koşan yakın arkadaşların arasındaki bağ ile sımsıcak bir 60 dk sizi bekliyor.

    Yazan ve Yöneten: Ahmet Kazanbal

    Sanat Yönetmeni: Hilal Arslangiray

    Dekor: İlayda Çeşmecioğlu

    Koreograf: Nur Niyaz Bildik

    Müzik: Ahmet Kazanbal

    Işık Tasarım: Hasan Demir

    Gate Sahne Sanatları Oyuncuları: İrem Ertürk, Şan Aydemir, Aytunç Taylan, Aslınur Sarıca, Didem Kırış

    Yapım: Gate Sahne Sanatları – Gate Productıon

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title