Haberler

Bursasporlu Taraftarlar, 130 Otobüs Ve Yüzlerce Özel Araçla

Cuma Namazı Öncesi Şampiyonluk Duası Okundu

CUMA NAMAZI ÖNCESİ ŞAMPİYONLUK DUASI OKUNDU

ERTUĞRUL SAĞLAM'IN ADI CADDEYE VERİLECEK

Bursa'da binlerce taraftar, şampiyonluk yolunda önemli avantaj elde eden Bursa spor'un bu akşam İstanbul'da oynayacağı Büyükşehir Belediye spor maçında takımlarını desteklemek üzere İstanbul'a hareket etti. Merkez Osmangazi İlçesi'ndeki Zafer Camii'nde de cuma namazı öncesi İmam Sami Kahraman, taraftarla birlikte Bursa spor'un şampiyonluğu için dua etti.

Turkcell Süper Lig'in sona ermesine sayılı haftalar kala şampiyonluk şarkılarının söylenmeye başlandığı Bursa'da İstanbul Büyükşehir Belediye spor maçı öncesi büyük heyecan yaşanıyor. Şampiyonluk yarışında liderliğini sürdüren Bursa spor'a kentin her kesiminden destek sürüyor. Bu akşam saat 20.00'da oynanacak maç öncesi Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi İlçe Belediyesi, çok sayıda fabrika ve dernek, kentten 130 otobüs ve yüzlerce özel araçla İstanbul'a hareket etti. Karşılaşma için 20 bin bilet alan taraftar, takımını İstanbul'da yalnız bırakmayacak.

Kentin caddeleri, işyerleri, evlerin balkonları yeşil-beyaz bayraklarla süslenirken, öğle saatlerinden itibaren otobüsler Atatürk Stadyumu ve Kent Meydanı'ndan İstanbul'a hareket etti. Bu arada, çok sayıda fabrika çalışanlarına İstanbul'daki karşılaşmaya gidebilmeleri için izin verildiği öğrenildi. Coşkulu taraftarlar, Bursa spor'un akşam oynayacağı karşılaşmadan alacağı galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağını belirterek, takımlarına güvendiklerini ifade ettiler.

CUMA NAMAZINDA DUA

Bu arada Merkez Osmangazi İlçesi'ndeki Zafer Camii İmamı Sami Kahraman, cuma namazı öncesi taraftarlarla birlikte bahçede şampiyonluk duası okudu. Kahraman, "İnşallah Bursaporumuz bu sene şampiyon olur. Taraftarların da desteğiyle bu akşam İstanbul Büyükşehir Belediye spor'u yeneriz" dedi.

SAĞLAM'IN ADI CADDEYE VERİLECEK

Osmangazi'nin AKP'li İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa spor'un başarısının kent için gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, "Takımımızı her şart ve koşulda destekliyoruz. Bir Anadolu takımının şampiyonluk için yarışması spor camiası için çok önemli. Biz de belediye olarak Bursaspor'u başarıya taşıyan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın adını bir caddeye vermek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz" dedi.

Öte yandan, Kent Meydanı'nda toplanan yaklaşık 500 taraftar, İstanbul'daki maça gitmek için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından kaldırılacak otobüslerin gecikmesi nedeniyle, yolu bir süreliğine trafiğe kapatarak, oturma eylemi yaptı. "Taraftar burada, Altepe nerede" sloganı atan taraftarlara polis müdahale ederken, taraftarların bir kısmı belediyeden gelen minibüslerle gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title