Haberler

Bursasporlu Belluschı: Fenerbahçe Eşdeğer Bir Takım

Güncelleme:

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Belluschi, gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe maçını değerlendirken, "Bizimle eşdeğer olan bir takımla oynayacağız" dedi.

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Belluschi, yeşil beyazlı takımın bugünkü antrenmanından önce gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe maçını değerlendirken, "Bizimle eşdeğer olan bir takımla oynayacağız" dedi.

Önlerinde bir hafta süre olduğunu belirten Belluschi, kendilerine milli maç için verilen arada yaptıkları izinde dinlendiklerini vurgularken şunları söyledi:

"Şimdi de çalışmalara başladık. Önümüzdeki hafta da devam edecek. Zor bir karşılaşma olacağın farkındayız. Şehirde herkesin gösterdiği önemi göz önüne alırsak daha da zor hale geliyor bu karşılaşma. Her sezon oynadığımız bir takım. Eş değerde olabildiğimiz bir takım. Son dönemdeki iyi oyunumuz da göz önüne alındığında bu karşılaşma için iyi bir şansımız olduğunu düşünüyorum."

Yeşil beyazlı takımın iyi durumda olduğunu düşündüğünü, her hafta üzerine koyarak gittiklerini dile getiren Belluschi, "Karşılaşmalardaki pozitiflerimizi, iyi yaptığımız şeyleri ve kötü yaptığımız şeyleri göz önüne alıyoruz. Kötü yaptıklarımızı değiştirmeye çalışıyoruz. Çok daha iyi skorlar ortaya koyabiliriz. Umarım önümüzdeki haftalarda puanları almaya devam edeceğiz" diye konuştu. Sözleşmesiyle ilgili sbilgi de veren Belluschi, bu konuda şöyle konuştu.

"Henüz benimle temas kurulmadı. Acele edilecek konu olduğunu da düşünmüyorum. Önümüzde çok önemli karşılaşmalar var. Bu karşılaşmalar dururken, benim kontratım bitiyor ne olacak, diye düşünmem haksızlık olur diye düşünüyorum. Oturup benim de düşünmem gerekiyor. Seçenekleri görmek de benim için önemli. Bunlar aralık ayından sonra düşünülecek şeyler. Şu an bunlara odaklanmıyorum."

Taraftarlara da değinen Belluschi, "Benim gibi uzun süredir takımda olan arkadaşlarımla konuşuyoruz ve taraftarın azalması bize garip geliyor. Ama bu Türkiye'nin her yerinde tribünlerde taraftarların azaldığını görebiliyoruz. Ben biliyorum ki Bursaspor Türkiye'nin en ateşli taraftarına sahip. Eminim ki zaman içinde geri dönecek ve desteklerini göstereceklerdir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Bursaspor Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi? Öğretmenler grev mi yapacak? Öğretmenler ne grevi yapıyor, neden? Bugün (9 Mayıs) hava nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Meteoroloji il il hava durumu tahminleri! Real Madrid- Borussia Dortmund maçı ne zaman? Şampiyonlar ligi finali nerede oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title