Haberler

Bursasporlu Batalla: Hedefimiz UEFA'da Başarı Yakalamak

Bursaspor'un 1. 75'lik yıldızı Pablo Martin Batalla, kulüblün resmi televizyonunda açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'un 1. 75'lik yıldızı Pablo Martin Batalla, kulüblün resmi televizyonunda açıklamalarda bulundu. Yeşil beyazlı kulübün Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü kaydederek tarihe geçen, bu sezon da önemli karşılaşmalarda takıma katkı sağlayan Batalla hedeflerinin UEFA'da başarı yakalamak olduğunu kaydetti. Yetenekli futbolcu, Türkiye liginde en beğendiği futbolcu olarak ise Fenerbahçeli Alex'i gösterdi.

2009 temmuz ayında sürpriz transferle Bursaspor'a gelen ve kimsenin tanımadığı minik dev adam Arjantinli Batalla yeşil beyazlı ekibin umut ışığı oldu. Futbola 5 yaşında yaşadığı şehirde başlayan ve 19 yaşında profesyonel olan yetenekli futbolcu, kendisine Maradona'yı örnek aldığını belirtti. Türkiye'den kendisine teklif geldiğinde, internette araştırdığını ve Bursaspor'un yeni sezonda yeni hedeflerinin olacağına inanarak geldiğini belirten Batalla, "Herkeste olduğu gibi ben de başta yabancılık çektim. Ülkemden ailemden ve arkadaşlarımdan uzak olmak sıkıntılı oldu. Ancak 2 ay içinde de adaptasyon sorununu atlattım" dedi.

HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜPTEYİM

İyi ve hedefleri olan bir kulübe geldiğini belirten Batalla, "Takım arakdaşlarımla kısa sürede uyum sağladım. Hocamız da, takım arkadaşlarım da çok yardımcı oldular. Bu da benim kendimi en iyi şekilde geliştirmeme yaradı. Futbolcu kendisini iyi ve rahat hissederse kendisini iyi gösterir. Türkiye'deki futbol daha çok fizik gücüne dayanıyor. Ben ikili mücadeleye girmemek için daha garantili oyunu tercih ediyorum. Kolombiyalı bir teknik direktörün dediği gibi, 'Nasıl yaşarsan öyle oynarsın. ' Ben de hayatımı strese girmeden yaşıyorum. Ailemle birlikte vakit geçriiyorum" diye konuştu.

ERTUĞRUL HOCANIN ÇOK ÇABASI OLDU

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın ilerlemesinde çok çabası olduğunu vurgulayan Arjantinli futbolcu, "Ertuğrul Sağlam hedefleri olan bir teknik adam ve bu da benim için onur verici" dedi. Bursaspor taraftarlarından da bahseden Batalla, "Taraftarın takıma olan desteklerinin her zaman devam etmesini istiyorum. Bu yıl taraftarımızı üzdük. Ama hedefimiz UEFA'da başarı yakalamak ve onları mutlu etmek" şeklinde konuştu.

ALEX'İN KENDİNE ÖZGÜ FUTBolu VAR

Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü atarak tarihe geçen yetenekli futbolcu, "Benim için de, takım arkadaşlarım için de böyle bir turnuvada oynamak şeref verici. O maçta gol atmak benim için çok önemliydi. Bir daha Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatım olmayabilir. Kendimle gurur duyuyorum" dedi. Türkiye liginde Fenerbahçeli Alex'i çok beğendiğini sözlerine ekleyen Batalla, "Alex'in kendine özgü futbolu ve kişiliği var. Lider bir futbolcu. Sadece Türkiye'de değil, diğer ülkelerde de çok rahat oynayabilecek biri" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title