Haberler

Bursaspor'un Kaptanı Yeni Sezonda İddialı

Takım kaptanı Öztürk: "Geçen sene olmadı ama bu sene yeni bir sayfa açıyoruz.

Bursaspor'un takım kaptanı İbrahim Öztürk, geçen sezon başarısız bir dönem geçirdiklerini ve bunun da kendilerine ders olduğunu belirterek, "Geçen sene olmadı ama bu sene yeni bir sayfa açıyoruz. Bu yıl bunun fazlasını yapacağız, arzuladığımız hedeflere ulaşacağız inşallah" dedi.

Öztürk, yeşil-beyazlı kulübün Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 2014-2015 sezonuna yeni teknik direktör Şenol Güneş ile başlangıç yapacaklarını hatırlattı.

Güneş'i tüm Türkiye hatta tüm dünyanın iyi bildiğini dile getiren Öztürk, "Kendini kanıtlamış, başarılarla dolu, iyi bir teknik direktör. Bizim için de inşallah hayırlı olur.  Onun bilgi birikimine çok ihtiyacımız var bu sene. İnşallah tecrübesinden, taktiğinden, disiplininden faydalanırız ve Bursaspor başarılı olur" ifadesini kullandı.

Bir gazetecinin, takımın gelecek sezon hedeflerini sorması üzerine Öztürk, 2013-2014'te pek çok olumsuzluk yaşadıklarını ve bir türlü başarılı seri yakalayamadıklarını anlattı.

Ligin kopma noktalarında olayları lehlerine çeviremediklerini vurgulayan Öztürk, şöyle devam etti:

"Ligi hiç beklemediğimiz bir noktada bitirdik. Bu, üzücü de olsa bizim için büyük bir ders oldu. Bu sene biraz daha tecrübeliyiz. Yeni gelen arkadaşlar bu sene daha hazır. Geçen sene gelenler takımın bir parçası oldu. Kolay değil. Zamana ihtiyaçları vardı. Bu sene çok daha farklı olacak. Şu anda herkes birbirini çok iyi tanıyor. Yeni gelen arkadaşlarımız da uyum sürecinde. Hocamızın verdiği taktikle her şey iyi olacak. Hocamızın tecrübeleri, taktikleri ve bizim çalışmamızla bir adım daha ileri atmamız lazım. Bu şehir bunu fazlasıyla hak ediyor. Burada 7'nci yılım. Herkes bizi her yerde destekliyor. Geçen sene olmadı ama bu sene yeni bir sayfa açıyoruz. Bu yıl bunun fazlasını yapacağız, arzuladığımız hedeflere ulaşacağız inşallah."

"Çok iyi bir arkadaşlığımız var"

Öztürk, geçen sezon taraftarlar ile takım arasında yaşanan bazı sorunların bu sene yinelenmemesini diledi.

Taraftar desteğini çok alamadıkları bir dönemi geride bıraktıklarına değinen Öztürk, "Herkesin haklı gerekçesi vardır ama Bursaspor'u temsil ediyorsak birlik, bütünlük içinde olmamız lazım. Hedefe ulaşabilmemiz için böyle olması gerekiyor. Bunu daha önce başardık, neden bir daha olmasın" diye konuştu.

Katılmaları halinde UEFA Avrupa Ligi ile Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda başarılı sonuçlar almayı hedeflediklerine dikkati çeken Öztürk, takıma yeni dahil olan futbolcularla oluşan rekabetle ilgili, "Rekabet her zaman olur. Çok iyi bir arkadaşlığımız var. Gelen arkadaşlarımız da çok kısa sürede uyum sağlıyor. Herkes oynamak için burada. Lig uzun maraton. Burada herkese ihtiyacımız oluyor. Sakatlıklar, cezalar oluyor. Herkes bunun bilincinde. Tatlı bir rekabet var" değerlendirmesinde bulundu. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Özlüce Tesisleri İbrahim Öztürk Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, polisi torbacı sanıp uyuşturucu istedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title