Haberler

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: "Bundan Sonraki Maçlara Umutla Bakmak İstiyorsak, Yarın Puan Almamız Gerekir" "Valencıa Maçında Elde Ettiğimiz Tecrübe Işığında Bundan Sonraki Maçlardan Daha İyi Sonuçlar Alacağımıza İnanıyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Yarın Ibrox Stadı'nda Glasgow Rangers ile Yapacakları Maç Öncesi Basın Toplantısı Düzenledi. Sağlam, "bundan Sonraki Maçlara Umutla Bakmak İstiyorsak, Yarın Puan Almamız Gerekir" Dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın Ibrox Stadı'nda Glasgow Rangers ile yapacakları maç öncesi basın toplantısı düzenledi. Sağlam, "Bundan sonraki maçlara umutla bakmak istiyorsak, yarın puan almamız gerekir" dedi.

Sağlam, maçın oynanacağı Imbox Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Şampiyonlar Ligi maçlarına Valencia'ya sahalarında 4-0 yenilerek kötü bir başlangıç yaptıklarını ancak önlerinde daha 5 maç olduğunu kaydetti. Sağlam, "Valencia maçını kazanarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamak istiyorduk, ancak böylesine önemli bir organizasyonda ilk kez mücadele etmenin tecrübesizliğini ve şanssızlığını yaşadık. Valencia maçında elde ettiğimiz tecrübe ışığında bundan sonraki maçlardan daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" dedi.

"YARINKİ MAÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Sağlam, grupta hala hedeflerinin güçlü bir şekilde devam ettiğini dile getirerek, şunları söyledi:

"4-0'lık Valencia yenilgisiyle UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarına iyi başlamadık ama hala iddiamız ve şansımız devam ediyor. Glasgow Rangers de Manchester United ile deplasmanda berabere kaldı. Bu sürpriz bir sonuç olarak görülebilir, ama bu demek ki her takım birbirinden puan alabiliyor. Bundan sonraki maçlara umutla bakmak istiyorsak, yarın puan almamız gerekir. Grupta iki hedef var. Birincisi gruptan çıkmak, o olmazsa bir takımı altına alarak UEFA Ligi'ne devam etmek. Bu iki hedeften uzaklaşmama adına yarınki maç bizim için çok önemli."

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Bir gazetecinin, Glasgow Rangers'ten Kenny Miller ligde 6 maçta 10 gol attığını vurgulayarak, "Bu oyuncu için özel önlem almayı planlıyor musunuz" sorusuna, Sağlam, "Oynadığmıız tüm maçlarda rakiplerimizin önemli özelliklerini ortadan kaldırıp maç kazanmak için ofansif oynamak zorundayız. Kenny Miller önemli bir oyuncu. Dolayısıyla bu özelliklerini ortadan kaldırmak adına elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Öncelikle yarınki maçta puan almak istiyorsak, gol yememeyi düşünürken ofansif üretkenlik içinde olup gol atmaya da çalışmalıyız" yanıtını verdi.

"AJAX TİPİ FORMAYLA ÇIKACAĞIZ"

Sağlam, "Yarınki maçta Bursaspor klasik formasıyla çıkacak. Celtic formasıyla çıkmama kararınız rakip takım taraftarlarını tahrik etmemek için mi?" sorusunu şöyle cevapladı:

"Yarınki maçta Valencia maçında oynadığımız Ajax tipi formayla oynayacağız. Biz futbolun içinde futbolun bize izin verdiği sertliği sonuna kadar kullanıyoruz. Ancak bunun yanında rakibi gereksiz yere tahrik etmenin, atmosferi gergin hale getirmenin futbola bir katkısının olmadığına inanıyoruz. Kaldı ki biz geçen sezon şampiyon olurken Fair-Play Ligi'nde de şampiyon olduk. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title