Haberler

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Omuzlarıma Binen Yükten Korkmuyorum"

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor Dergisi'ne açıklamalarda bulunurken, "Omuzlarıma binen yükten korkmuyorum, aksine bu yükü omuzlamak için geldik" dedi.

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor Dergisi'ne açıklamalarda bulunurken, "Omuzlarıma binen yükten korkmuyorum, aksine bu yükü omuzlamak için geldik" dedi.

Kulübün potansiyeline, taraftarın gücüne, camianın büyüklüğüne inanarak, umutla ve heyecanla işe koyulduğunu dile getiren Hamza Hamzaoğlu, özlenen Bursaspor'un uzakta olmadığını söyledi. Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"GALATASARAY'DAN HAK ETMEDİĞİM ŞEKİLDE AYRILDIM"

" Galatasaray'dan ayrılış şeklime üzüldüm. Bana göre hak etmediğim şekilde ayrıldığımı düşünüyorum. Ama futbolda bunlar oluyor. Bu kararları verenlere de her zaman saygı duyuyorum. Bir süre çalışmama kararı almıştım aslında. Bu arada Bursaspor, Ertuğrul Sağlam'la ayrılınca, (Acaba teklif gelirse olur mu?) diye kendi kendime düşünüyordum. Ertuğrul hoca ayrıldıktan sonra benimle ilgili bir kamuoyu olmuş Bursa'da. Beni Bursa'daki dostlarımızdan biri aradı. (Hocam Bursa'daymışsın) dedi. Ben de o arada ailemle birlikte Roma'daydım. Şehrin acayip çalkalandığını söylediler. Bunu duyunca ben de heyecanlandım açıkçası. Taraftarı biliyorum, inanılmaz bir potansiyel. Bu gücü birleştirip Bursaspor'un lehine kullanabilirsek çok güzel şeyler yapılabilir diye düşündüm. Stat bitiyor, daha önce şampiyon olmuş bir şehir var. Bu hedefleri koyabilecek bir potansiyel var. Ben bunları düşünürken, tabi beni arayan olmadı. Ben de hiç ses çıkmayınca, yurt dışında çalışıp orada futbol kültürünü alayım, yabancı dilimi geliştireyim diye düşünmeye başladım. Arayan soran da olmayınca, tamamen hedefimi yurt dışına çevirdim. Türkiye'den de 4 takım teklifte bulundu. Geri çevirdim. Daha sonra bir gün, eşimle birlikte Almanya'ya gidiyordum. Tam uçağa bineceğim, uçuş kartlarını verdik, telefonum çaldı. Numarayı da tanımıyorum. Baktım Başkan Recep Bölükbaşı. (Hocam biz seni takımımızın başına düşünüyoruz, görüşebilir miyiz) dedi. (Başkanım ben yurt dışına çıkıyorum, hatta uçağa binmek üzereyim) dedim. (Binme, kal) dedi. Ama tabi o anda artık dönme şansım yoktu. Eşim de yanımdaydı. (Başkanım yurt dışında bekleyen dostlarım var. Gitmem gerekiyor) dedim. O da (dönüşte görüşelim o zaman) dedi. Bir hafta Almanya'da kalacaktım. Ancak başkan 2 gün sonra tekrar aradı. Baktım ki ciddi olarak düşünüyorlar. Bu iki günlük süre zarfında eşimle de oturup konuştuk, değerlendirme yaptık. Daha sonra olabileceğini düşünüp başkan ile randevulaştık. Türkiye'ye dönüp başkanla İstanbul'da buluştuk. Çok da uzun sürmedi görüşmemiz."

"BEKLENTİLER BÜYÜK"

Kendisinden beklentilerin büyük olduğunun farkında olduğunu, omuzlarına yük ve sorumluluk bindiğini vurgulayan Hamza Hamzaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama bu yüke de ihtiyacımız var. Sorumluluğun bilincindeyiz. Şampiyon olmuş kulüp var ortada. Taraftarın çıtası yüksekte. Daha iyisini yapmak zorundayız. Ben de zaten bunun için geldim. Bunu yapabilirsem ben de kendimi iyi ve başarılı bir hoca olarak görebilirim. Yeniden şampiyon olabilirsek, ya da Avrupa kupalarında daha iyi dereceler elde edebilirsek, belki bir final, belki bir UEFA Kupası gibi. Bunları başarırsak biz de kendimize o zaman, (Evet bu işi iyi yaptık ve başardık) diyebiliriz. Bu yükten korkmuyorum, aksine bu yükü omuzlamak için geldik." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Ertuğrul Sağlam Galatasaray Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title