Haberler

"Bursaspor Ligin Zirvesinde Kalacaktır"

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam, düzenlenen basın toplantısında 2-0'lık Galatasaray galibiyetini değerlendirdi. Sağlam, "Bursaspor ligin zirvesinde kalacaktır" dedi

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Geçen haftaki beraberlikten sonra bugünkü karşılaşma bizim için çok önemli hale geldi. Zirve yarışından uzaklaşmamak için kazanmamız gerekiyordu. Karşımızda da geçtiğimiz haftanın moraliyle çıkan Galatasaray vardı. Oyuncularımız karşılaşmayı iyi yaşadılar ve bitene kadar oyun disiplininden uzaklaşmadılar. Net bir skorla ihtiyacımız olan 3 puanı aldılar. Bir başka öne çıkan özelliği de oyuncularımızın dirençli olmaları ve kalemizde hiç pozisyon vermeden bitirmemizdi. Yarınki maç ne olur bilemeyiz ama puan farkını korumuş olduk. Bugünkü oyun ve mücadele bizi umutlandırdı. Oyun disiplininden uzaklaşmadan, bitiş düdüğüne kadar oyunu iyi yaşayan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Taraftarımız da çok iyiydi. Onlara da teşekkür ediyorum. Ligin zirve yarışıyla alakalı, geçtiğimiz haftaki kötü oyun ve kötü sonuçtan sonra bazı insanlar olumsuz fikir ürettiler ama bugün şunu gösterdik ki Bursaspor ligin zirvesinde kalacaktır. Önümüzdeki hafta Sivasspor ile oynayacağız. Düşme mücadelesi veren bir ekip. Ona göre biz de önlemlerimizi alıp iyi bir sonuçla değerlendirip zirveye biraz daha yaklaşmak isteyeceğiz. Biz bugün tertemiz bir maç oynadık" dedi.

HAGİ: "HESABIMIZDA YOKTU"

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi ise, "Büyük bir heyecanla gelmiştik. İyi bir durumdaydık. Ocak ayı boyunca iyi çalıştık. Ocak ayının son maçına çıkmıştık. İyi bir rakibe karşı oynadık. Maça iyi başladık diye düşünüyorum. Devre arasında oyuncularıma skoru değiştirebileceğimizi söyledim ama maalesef eksik kalınca bunu yapamadık. Bu 2 gol farkı kapatamadık ve Bursaspor'un sahasında bunu yapamadık. Üzgünüz. Bu hesabımızda yoktu. Ama futbol bu. Yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Yeni alınan kaleci ve santrforun oynamaması ve Ayhan'ın agresif tavırlarıyla ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Hagi, "Transferlerin takıma ne zaman katıldığını biliyorsunuz. Bu bizim için maalesef haksız olarak kaybettiğimiz maç. Çünkü ufak detaylara bağlı olarak kaybettik. Forvetimiz ve kalecimiz olsun, onlarla ilgili önceki maçta da söyledim. Adaptasyon zamanına ihtiyaçları var. Yavaş yavaş hepsini görme fırsatı bulacaksınız. Ayhan ile ilgili ise yakında olmadığım için ne olduğunu bilmiyorum ve bu soruya cevap vermek zor. Ama tek bildiğim çok fazla sayıda sarı kart gösterildi. Maalesef çok çabuk sarı kart gösteriliyor. Fazla birşey söylemek istemiyorum. Bize karşı çalınan fauller, ama bize verilmeyen fauller hakkında konuşmak istemiyorum. Bizim de ceza alanına yakın çok faullerimiz verilmedi. Sancu'ya faul yapıldı ama verilmedi. Bu mağlubiyeti hazmedemiyoruz ama yolumuza devam edeceğiz. Şu anda sadece Gaziantep ile oynayacağımız kupa maçını düşünüyoruz" diye konuştu.

Bir gazetecinin, 'Deplasmanda oynuyorsunuz, Emre Çolak'ın yetersiz olacağı belliydi. Bu ısrar niye?' şeklindeki soruyu yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, "Burada sadece bir oyuncu hakkında konuşmak istemiyorum. Benim aldığım kararla, kaybedince hepimiz kaybediyoruz. Benden başka herkes kendi alanında hata yaptı. Ama bunları kendi aramızda konuşacağız" şeklinde konuştu. Hagi, Misimovic ile ilgili yöneltilen soruyu ise yanıtsız bıraktı.

Sarı-kırmızılı futbolcu Servet ise, "Herkes kadrosuna güç kattı. Bütün rakipler ciddi. Hiçbir şey yapamayan takım bile en iyi şekilde mücadele ediyor. Bugünkü maça gelirsek. Oyuna çok iyi başladık. Pozisyon vermiyorduk rakibe. Talihsiz iki gol yedik pozisyon vermeden. İlk yarıyı öyle kapattık. İkinci yarıda hocamız konuştu baskılı oynadık. Ayhan atılana kadar iyiydik. Atıldıktan sonra Bursaspor daha rahat oynadı" dedi

Takımın gol yollarındaki sıkıntısıyla ilgili yöneltilen bir soruya ise Servet, "Üç tane hücum oyuncusuyla oynuyoruz. Zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz ama her maçta pozisyona girdiğimizi düşünüyorum. Onda biraz aksaklığımız var. Girdiğimiz pozisyonları gole çevirirsek daha iyi olacak. Öne geçtiğimizde daha iyi pozisyonlar yakalayacağımızı düşünüyorum" yanıtını verdi.

"Yönetimdeki kaos futbolcuları nasıl etkiliyor?" şeklindeki soruya ise milli futbolcu şu yanıtı verdi:

"Şahsen beni hiç etkilemiyor. Sahaya çıktığımızda her şeyi unutuyoruz. Bunlar bizi ilgilendirmeyen konular. Onlar büyüklerimizi ilgilendiriyor. Bizim sahaya çıktığımızda elimizden geldiği kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Diğer arkadaşlarımı bilemem ama ben şahsen böyleyim."

Bir diğer Sarı-kırmızılı oyuncu Sabri de, "Maça iyi başladık her şey kontrolümüz altındaydı. Oyuna biz yön veriyorduk. Maçtan sonra öğrendik ki ilk gol ofsaytmış. Hakemler hata yapıyor, eleştirmek de istemiyoruz. Hata yapabilirler. Kaleci de hata yapıyor. Destek vermemiz lazım. Hakem de hata yapibilir ama biz daha iyi oynarsak hakemi de yeneriz. İyi oynadığımız maçta tek eksiğimiz gol atmaktı. Öne geçseydik daha farklı maç olabilirdi. Üzgünüz kötü giden bir sezona ikinci yarıda iyi başlamıştık. Devam ettirmeye gelmiştik olmadı üzgünüz. Amacımız, kupa maçımız var hafta içi oyunumuzu güzelleştirip daha net skorlar almak" şeklinde konuştu.

"Kaleci Ufuk'a nasıl moral verdiniz?" şeklindeki soruyu yanıtlayan Sabri, "O da çok üzgün. Biz de üzüldük. Teselli etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Herkes hata yapabilir. Kafasına takmamasını daha çok çalışmasını ve konsantre olmasını böyle şeylerin başına gelebileceğini söyledik. Herkesin başına gelebilir. Kazanırken de kaybederken de birlikte kaybediyoruz" dedi.

Son olarak Sabri, "Arda, Baros ve Kewell'ın eksikliğini hissediyor musunuz?" şeklinde yöneltilen bir soruya, "Biz iyi bir takımız. Oynayan oynamayan çok iyi oyunculara sahibiz. Bütün kadro daha rekabetçi bir takım olacak. Daha zevkli bir Galatasaray izleteceğiz. Sezon başından beri tam kadro çalışamadık" yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Sabah sporunda kabusu yaşadı! Talihsiz kadın başıboş köpeklerin saldırısında yaralandı

Sabah sporunda kabusu yaşadı! Talihsiz kadın başıboş köpeklerin saldırısında yaralandı

Wanda Nara, anlaşma imzaladığı +18 sitesinde hesap açtı! Kapak fotoğrafına çırılçıplak halini koydu

Wanda Nara, anlaşma imzaladığı +18 sitesinde hesap açtı! Kapak fotoğrafına çırılçıplak halini koydu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title