Haberler

Bursaspor Fm" Yayına Başladı

Bursaspor Kulübü tarafından kurulan Bursaspor FM (BSFM), yayın hayatına başladı.

Bursaspor Kulübü tarafından kurulan Bursaspor FM (BSFM), yayın hayatına başladı.

Radyonun yayına başlaması dolayısıyla Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Ahmet Orhan Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Karlık, Bursa spor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile kulüp yöneticileri katıldı.

Törenin ardından Bölükbaşı ve Sağlam, radyonun ilk canlı yayın konukları oldu.

İnternetten de dinlenebilecek

Bursa'da 99.3 frekansından faaliyet gösterecek BSFM, Bursaspor ve futbol başta olmak üzere bütün spor branşlarında güncel haberleri ve gündemi dinleyicilere aktaracak.

BSFM'de müzik, haberler, yol ve trafik durumu, ekonomi dünyasındaki son gelişmeler, canlı telefon bağlantılarının da gerçekleşeceği programlar ve maç yayınları da günlük yayın akışında yer alacak. Futbol, basketbol, voleybol takımlarının maçları, Türkiye liglerinin yanı sıra Avrupa liglerinde haftanın maçlarının analizleri de programlarda olacak.

Bursaspor Televizyonu ile ortak yayınların da bulunacağı BSFM'de, spor dünyasındaki gelişmeler konunun uzmanları tarafından telefon bağlantıları ve stüdyo yorumlarıyla ele alınacak.

BSFM, internet aracılığıyla "bursaspor.fm" web adresinden de dinlenebilecek.

Kaynak: AA / Yerel

Özlüce Tesisleri Ertuğrul Sağlam Recep Bölükbaşı Bursaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title