Haberler

"Bursaspor Devrim Yapıyor"

Bursaspor 2.Başkanı Haluk Özkıyıcı, Bursaspor Türkiye'nin en büyük şehir takımı. Şimdi de Avrupa çapında bir takım olmak üzere." Dedi.

Bursaspor Kulübü 2.Başkanı Haluk Özkıyıcı, "Oynanmamış maçı artı hanesine yazamazsınız. O nedenle lig biteni dek şampiyonluğu ağzımıza almıyoruz" dedi. Özkıyıcı, takımın bu yükü kaldıracak kapasitede olduğunu da belirtti.

Bursaspor şampiyonluk yolunda hedefe emin adımlarla ilerlerken ikinci Başkan Haluk Özkıyıcı, "Şu anda lideriz, ama lig henüz bitmedi. Daha 7 maçımız var. Oynanmayan maçı da artı hanesine yazamayacağınıza göre sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. Lig bitene dek o sihirli sözcüğü kullanmayacaklarını bir kez daha yineleyen Özkıyıcı, "Herhangi bir sıkıntı üretmez, birliğimizi bozmazsak arzu edilen yere geliriz" diye konuştu.

AYAK OYUNLARINA İZİN VERMEYİZ

Bursaspor'un, bu stresi kaldırıp, kaldıramayacağı yönündeki sorulara gülüp geçtiğini söyleyen Haluk Özkıyıcı, şöyle konuştu: "Ben Bursaspor'un ikinci başkanı olarak bunlara gülüyorum. Herkes buna inansın. Bursaspor her türlü yükü, baskıyı taşıyabilir. Ayak oyunları falan olmaz, olsa da biz müsade etmeyiz. Yeter ki, biz beraberliğimizi bozmayalım. O birlik beraberlik bizi çok daha iyi yerlere taşıyacak. Herşeyden önce inanmak lazım. İnanmıyorsanız o işten hayır gelmez."

Bundan sonraki haftaların sıkıntılı geçeceğini, bu nedenle taraftarların panik yapmaması gereketiğini de belirten Bursaspor Kulübü 2.Başkanı Haluk Özkıyıcı, "Bazen iyi top oynamadan da galip gelebilirsiniz. Her maçta aynı performansı gösteremeyebilirsiniz. çok iyi top oynayıp puan alamamak ya da maçın seyrine göre oynayıp da neticeye ulaşmak çok önemli. Bunu da teknik direktörümüz ve futbolcularımız başarıyorsa burada koruklacak bir şey yok" dedi.

SİVAS'IN DURUMUNA DüŞMEYİZ

"Bursaspor artık devrim yapıyor. Sivas'ın durumuna düşmesin diye telkinler geliyor. Kabul ediyoruz. Önümüzde canlı örnek duruyor. Tabi ki, bizim de bundan çıkaracağımız dersler var. Onların önlemini alıyoruz" diye sözlerine devam eden Özkıyıcı, "Hocamızla bunları hep görüşüyoruz. Daha iyiyi nasıl yapacağımızı tartışıyoruz. Bursaspor Türkiye'nin en büyük şehir takımı. Şimdi de Avrupa çapında bir takım olmak üzere. Bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

NİSAN'IN ORTALARINA DİKKAT!

Her maçı kendi içinde çok özel gördüklerini, her maça aynı titizlikle hazırlandırlarına işaret eden Haluk Özkıyıcı, "Şimdiye kadar kimseyi, hiç bir takımı çantada keklik görmedik. Bundan sonra da görmüyoruz. Biz, bu yarışı en iyi yerde nasıl bitiririzin hesaplarını yapıyoruz. İç sahada oynayacağımız son maç Beşiktaş'la. Bizim için Nisan ayının ortaları çok daha farklı şeylerin ortaya çıkacağı günler olacak. Tüm şehrin mutlu olacağı sonuçla bu sezonu kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

Bursaspor'un artık çok büyük bir camia olduğunu ve Bursaspor'un Türkiye liginde devrim yaptığının altını çizen Özkıyıcı, bu devrimin kalıcı olması için çalıştıklarını söyledi. Geçici heveslerin peşinden gitmediklerine dikkat çeken Haluk Özkıyıcı, şöyle devam etti: "Hedefimiz, her yıl yukarılarda oynayan Bursaspor'u ismi sayılır bir takım haline getirmekti. Bunun birinci adımını attık. Devamını getirmek sitiyoruz. Bunun için de önümüzdeki sezonun tarnsfer çalışmalarını yapıyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Bakmadan Geçme

Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Dün akşam Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 30 MAYIS BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Çin Filistin'i destekliyor mu? Çin, Filistin-İsrail savaşında kimi destekliyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 30 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı ne? Kadir İnanır'ın son durum ne? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 30 Mayıs dün gece deprem mi oldu? İsrail'in Refah Katliamlarının Lanetlenmesine Dair Karar Resmi Gazete'de yayınlandı! Bugün (30 Mayıs) Resmi Gazete kararları neler? Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur?
Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title