Haberler

Bursaspor'da Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Güncelleme:

Bursaspor'da bir sezonda 6 şampiyonluk kazanan U-12 takımının sporcuları ve antrenörleri Özlüce Tesislerinde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Bursaspor'da bir sezonda 6 şampiyonluk kazanan U-12 takımının sporcuları ve antrenörleri Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Organizasyona Bursaspor 2. Başkanı Rıdvan Şen, Bursaspor Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler ve Sportif Başkan Danışmanı Ayhan Barışcı katıldı.

Bursaspor Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler, "12 yaş grubu öğrencilerimiz Okul-Kulüp işbirliği çerçevesinde Rahmiye Malcıoğlu İlköğretim Okulu ile bu sezon toplamda katıldığı 6 turnuvadan da şampiyonlukla ayrılarak büyük bir başarıya imza attı" dedi.

Çocukların Danone Cup'ta Türkiye Şampiyonu olarak kasım ayı içinde Brezilya'da yapılacak olan ve 32 takımın yer alacağı Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı elde ettiklerini söyleyen Cenkçiler, "1998 doğumlu sporcularımız ile başladığımız futbol okulu eğitiminde şu anda Bursaspor altyapısında yer alan 150 lisanslı sporcunun 100 tanesi futbol okulumuzdan yetişen çocuklarımız. Bu çocuklarımızın arasında da 6 sporcumuz çeşitli yaş kategorilerinde milli takımlara davet edilmektedir. Bizler antrenörleri olarak çocuklarımızın elde etmiş olduğu başarılarla gurur duyuyoruz. İnşallah gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklardır" diye konuştu.

Sportif Başkan Danışmanı Ayhan Barışıcı ise "Ben çocuklarımızın maçlarını izleme fırsatı buldum. Gerçekten çok yetenekliler. İnşallah bu başarılarını ilerleyen dönemlerde de sürdüreceklerdir. Geçmiş dönemde Bursa Çınar Lisesi okullar arasında dünya şampiyonluğuna uzanmıştı. Brezilya'da inşallah çocuklarımız bu başarıya imza atacaklardır" ifadesini kullandı.

Bursaspor 2. Başkanı Rıdvan Şen de U-12 yaş grubunda bulunan sporculara ve antrenörlerine elde etmiş oldukları başarılardan dolayı teşekkür etti. Şen, Bursaspor altyapısının klasikleşen başarılarının devam ettiğini belirterek, "Bir sezonda 6 kupa kazanmak büyük başarı. Brezilya'da ülkemizi ve Bursasporumuzu en iyi şekilde temsil edeceklerine ve oradan da başarı ile döneceklerine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Törenin ardından sporculara ve antrenörlere hediyeleri takdim edildi. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Cenkçiler rıdvan şen Bursaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title