Haberler

Bursaspor Bu Sezon İstanbul Takımlarına "Teslim" Oldu

Güncelleme:

Son yıllardaki en kötü sezonunu yaşayan yeşil beyazlı takım, Ziraat Türkiye Kupası dahil İstanbul takımlarıyla oynadığı 8 maçta galibiyet alamadı.

VEDAT YÜCEBAŞ - Son yıllardaki en kötü sezonunu yaşayan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası dahil İstanbul takımlarıyla oynadığı 8 maçta galibiyet alamadı.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen, İstanbul takımlarına karşı şanssızlığını da kıramayan yeşil-beyazlı takım, dün akşamki Fenerbahçe maçında da sahadan 3-0 gibi taraftarlarını üzecek bir skorla yenik ayrıldı. Ligde bu sezon İstanbul takımlarıyla ilk maçını 2. hafta Galatasaray ile oynayan Bursaspor, 1-1'lik skorla sahadan 1 puanla ayrıldı. 4. haftada Beşiktaş, 10. haftada da Fenerbahçe'yi konuk eden "Yeşil Timsah", 3-0 ve 3-2'lik skorlarla rakiplerine yenildi.

Kasımpaşaspor'u ligin 12. haftasında ağırlayan Bursaspor, 1-1 biten maç sonrası 1 puana razı oldu. Ligin ikinci yarısıyla birlikte çıkış yapması beklenen yeşil-beyazlı takım, 19. haftada Galatasaray deplasmanında tam anlamıyla hezimete uğradı. İstanbul deplasmanında "en kötü beraberlik" parolasıyla giden Bursaspor, 6-0 gibi tarihindeki en farklı yenilgilerinden birini aldı.

Beşiktaş ile deplasmanda 21. haftada oynayan Bursaspor'un yine yüzü gülmedi ve 1-0'lık skorla Bursa'ya puansız döndü.

Kupada beraberlik

"Yeşil Timsah", ligde olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda da İstanbul takımlarına diş geçiremedi.

Kupanın yarı finalinin ilk maçında Galatasaray'a konuk olan Bursaspor, 2-0 yenik duruma düştüğü maçı 2-2 berabere bitirerek ikinci maç için avantajlı bir skor elde etti. Galatasaray'a karşı biri kupada olmak üzere 2 beraberlik elde eden, sahasındaki Kasımpaşaspor maçında 1 puan kazanabilen  "Yeşil Timsah", Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarında puan yüzü göremedi.

Kaleyi kapatamadı

Bursaspor, bu sezon İstanbul takımlarına karşı kalesini de kapatamadı.

Yeşil-beyazlı takım, Kasımpaşa, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan 18 gol yerken, rakip fileleri sadece 4 kez havalandırabildi.

Bursaspor'un bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı maçlar ve sonuçları şöyle:

Hafta Maç Skor 2. Hafta Bursaspor-Galatasaray 1-1 4. Hafta Bursaspor-Beşiktaş 0-3 10. Hafta Bursaspor-Fenerbahçe 2-3 12. Hafta Bursaspor-Kasımpaşa 1-1 19. Hafta Galatasaray-Bursaspor 6-0 21. Hafta Beşiktaş-Bursaspor 1-0 27. Hafta Fenerbahçe-Bursaspor 3-0 Türkiye Kupası Galatasaray-Bursaspor 2-2 - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kupası Galatasaray Bursaspor İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title