Haberler

Bursa - Polis Ekipleri Gelince Kız Arkadaşının Boğazına Bıçak Dayayıp Rehin Aldı

İstasyon Görevlilerine Satırla Saldıran Alkollü Şahıslar Böyle Gözaltına Alındı

İSTASYON GÖREVLİLERİNE SATIRLA SALDIRAN ALKOLLÜ ŞAHISLAR BÖYLE GÖZALTINA ALINDI

Bursa'da 15 gün önce bir benzin istasyonuna aşırı halde alkollü olarak gelerek ellerindeki bira şişeleri ve satırlarla istasyon görevlilerine saldıran gençler olay yerine gelen polis ekiplerinin gelmesi üzerine yanlarında bulunan kız arkadaşlarının boğazına bıçak dayayıp rehin almaları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Bir polisin elinden yaralandığı olayda benzin istasyonuna gelen çok sayıda polis ekibi iki genci biber gazı ve jop kullanarak gözaltına almasıda güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.

Merkez Yıldırım ilçesi Ankara yolu üzerinde bulunan bir benzin istasyonuna 15 gün önce gece saat 03.00 sıralarında gelen hırsızlık suçundan çok sayıda kayıtları bulunan Sebahattin Özer (32) ile Muhammet Ata Y. (17), kız arkadaşları Nigar Yenilmez'le (21) birlikte Mudanya İlçesi'ndeki Kumsas sahilinde piknik yapıp içki içti. Sebahattin Özer'in kullandığı kamyonetle gece piknikten dönen 3 arkadaş, aracı yıkamak için Yıldırım İlçesi'ndeki akaryakıt istasyonuna geldi. Burada bira içip bağırarak konuşan Özer ve Muhammet Ata Y., içtikleri biraların şişelerini duvarlara atıp kırınca görevliler tarafından uyarıldı. Bunun üzerine iki şüpheli iddiaya göre araçtan aldıkları satır ve bıçakla görevlilere saldırdı. Araçlarına yakıt almak için tesadüfen istasyona gelen polis ekibi olaya müdahale etti. Çıkan arbedede Sebahattin Özer, bıçakla polis memuru Hamdi Taşkıran'ı kolundan hafif yaralarken, Muhammet Ata Y. de Nigar Yenilmez'in boğazına bıçak dayadı. Yaklaşık bir saat süren ikna çalışmalarına rağmen teslim olmayan Muhammet Ata Y., biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kameraları polislerin iki genci gözaltına alma şekli saniye saniye kaydetti. Alkollü olan gençlerin ayakta durmakta zorlandığı halde polise bira şişeleri ve satırlarla saldırdıkları polisin ikna çabaları karşısında teslim olmamak için yanlarında bulunan kız arkadaşları Nigar Yenilmez'in boğazına bıçak dayayarak direndikleri görüldü. Takviye ekiplerin gelmesiyle yakalanacaklarını anlayan zanlılardan biri elindeki satırla polis memuru Hamdi Taşkıran'a savurarak kolundan hafif şekilde yaralanmasına neden olunca çok sayıda polis birlikte zanlıların üzerine biber gazı sıkıp etkisiz hale getirdikten sonra joplarla vurduktan sonra gözaltına aldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title