Haberler

Bursa - Paniğe Kapılarak Fren Yerine Gaza Basınca Dere Yatağına Uçtu

'ben Buraya Ne Zaman İndim'

'BEN BURAYA NE ZAMAN İNDİM'

Bursa'da, otomobil sürücüsü 40 yaşındaki Serkan Altıntaş, arkadan çarpan araç nedeniyle korkuya kapılıp fren yerine gazına basınca Nilüfer Deresi yatağına uçtu. Hurda yığınına dönen araçtan çıkarılan Altıntaş, "Arkadan biri bana çarptı. Ben buraya ne zaman indim?" dedi. Polis, Altıntaş'a arkadan çarpan araca kaza yerinde düşürdüğü plakadan ulaştı.

İlginç kaza, bugün öğle saatlerinde Yeni Yalova Yolu'nda meydana geldi. Serkan Altıntaş yönetimindeki 16 BL 263 plakalı otomobile, 22 yaşındaki Soner Kaptan'ın kullandığı 16 BRT 63 plakalı otomobil arkadan hafif biçimde çarptı. Çarpmanın etkisiyle paniğe kapılan Altıntaş, fren yerine gaza basınca direksiyon kontrolünü kaybederek 30 metre yükseklikteki Nilüfer Deresi yatağına uçtu. Hurda yığınına dönen otomobilde sıkışan Serkan Altıntaş olay yerine gelen Sivil Savunma ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kazanın ardından şoka giren Serkan Altıntaş, "Ben yolda gidiyordum. Bir otomobilin arkadan bana çarptığını hatırlıyorum. Ama ben ne zaman buraya indim?" dedi.

Polis ekipleri çevrede yaptığı araştırmada 16 BRT 63 plaka buldular. Kayıtlardan sürücünün telefonuna ulaşan ekipler telefon ile araç sürücüsü Soner Kaptan ile görüştüler. Kaza yerine gelen Soner Kaptan ise "Siz arayıncaya kadar kaza yaptığımın farkında değilim. Bu plaka sizde ne arıyor" dedi.

Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı Serkan Altıntaş, ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title