Haberler

Bursa - Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Nafiz Türkoğlu:

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde Konuşan Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Nafiz Türkoğlu, Sektörün Sorunlarının En Başında Küçük İşletmelerin Geldiğini Söyleyerek, "işi Yapabilen, Götürübilen Herkes Mobilyacılık Yapabiliyor. Ancak Asıl Olan Mobilyayı Pazarlayabilmek" Dedi.

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde konuşan Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Nafiz Türkoğlu, sektörün sorunlarının en başında küçük işletmelerin geldiğini söyleyerek, "İşi yapabilen, götürübilen herkes mobilyacılık yapabiliyor. Ancak asıl olan mobilyayı pazarlayabilmek" dedi.

Oylat Turistik Tesislerinde bugün başlayan mobilya sektörünün sorunlarının masaya yatırldığı toplantıya katılan Bellona Yönetim Kurulu Başkanı ve Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Nafiz Türkoğlu, mobilya sektörünün emeğe ve zanaata dayalı bir sektör olduğunu söyledi. Sektörde pazarlamanın önemine değinen Türkoğlu, "İşi yapabilen, götürebilen herkes mobilyacılık yapabiliyor. Büyük, küçük olmak önemli değil. Ancak asıl olan mobilyayı pazarlayabilmek. Küçük firmaların zorluğu pazarlamakta başlıyor" diye konuştu.

Mobilya sanayicisi ve üreticisinin baharın gelmesi ile çeşitli hazırlıklar içerisinde olduğunu dile getiren Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Nafiz Türkoğlu, "Tabi ki bunun nedeni, müşteriye daha güzelini ve iyisini sunmak. Bu yüzden bazı firmalar fiyatlarını yüzde 20'ye kadar indirmeye, bazıları ise eskiyi alıp yeniyi vererek evlerdeki eşyaları yenilemeye gayret gösteriyor. Bu da pazardan daha fazla müşteri edinme ve pazardan daha çok pay almak anlamına geliyor" dedi.

Hükümetten beklentilerine de değinen Türkoğlu, "Siyasi istikrar, gelişmenin en önemli parametresi. Yarın ne olacağını bilen insanlar alışveriş yapıyor, yatırım yapıyor, ticaret yapıyor. Baktığınızda istikrarı vatandaş kendisi sağlıyor. Bizim de hükümetten beklentimiz, doğru işler yaparak, siyasi istikrarın korunmasına yardımcı olmaları" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title