Haberler

Bursa-İstanbul Deniz Uçağı Seferleri Yeniden Başlıyor

Bursa-İstanbul arasını 30 dakikaya indiren deniz uçağı seferleri 28 Temmuz'da yeniden başlayacak.

Bursa- İstanbul arasını 30 dakikaya indiren deniz uçağı seferleri 28 Temmuz'da yeniden başlayacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa'yı başta İstanbul olmak üzere bölgedeki birçok noktaya deniz ve hava ulaşımı ile bağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği AŞ (BURULAŞ), kısa süre önce teknik nedenlerden dolayı ara verdiği deniz uçağı seferlerine 28 Temmuz Salı günü yeniden başlıyor.

Hem karaya hem de denize iniş yapabilen amfibik özelliğe sahip deniz uçaklarıyla geçen dönemlerde sunduğu hizmeti yeniden başlatan BURULAŞ Havacılık, ulaşım alternatifleri konusunda çalışmalarına devam edecek.

Bursa-İstanbul arasını yaklaşık yarım saate düşürmesi nedeniyle yolcuların büyük ilgisiyle karşılandığını belirten BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, "Deniz uçağı, hafta içi karşılıklı 3 sefer, hafta sonu karşılıklı iki seferle Gemlik-Haliç arası ulaşımı sağlamaya kaldığı yerden devam edecek. İstanbul-Bursa arası ulaşımı kısaltmasının yanında deniz uçağı, gökyüzünde süzülerek sunduğu seyir keyfiyle de yolcuların vazgeçilmez ulaşım alternatifi" ifadesini kullandı.

İstanbul-Çeşme ulaşımı da BURULAŞ güvencesinde

BURULAŞ, Gemlik-Haliç seferlerine ek olarak hafta sonu gerçekleşecek karşılıklı İstanbul-Çeşme seferleriyle de Marmara'yı Ege'yle buluşturacak.

Deniz uçağının Marmara ile Ege arasında önemli bir ulaşım alternatifi olacağını vurgulayan Fidansoy, "Geçtiğimiz yaz aylarında Ege kıyılarına düzenlediğimiz seferlerimizi bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Verilecek bu hizmetle yolcularımız Marmara'dan Ege'ye keyifle seyahat edecek" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Marmara Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title