Haberler

Bursa - Evinde 10 Yerinden Bıçaklanan Adam Hayatını Kaybetti

Evinde 10 yerinden bıçaklanan adam hayatını kaybetti Bursa'da çalıştığı yerden eve gelen bir kadın, imam nikahlı eşini evin içinde kanlar içinde buldu.

Evinde 10 yerinden bıçaklanan adam hayatını kaybetti

Bursa'da çalıştığı yerden eve gelen bir kadın, imam nikahlı eşini evin içinde kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın 10 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Katil zanlısı aranıyor.

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Yeni Karaman Mahallesi Özgen Sokak'taki evine yakın bir konfeksiyon atölyesinde çalışan Hayriye Tomurkan eve geldiğinde yerlerde kan izlerini gördü. Yatak odasına giren ve 51 yaşındaki imam nikahlı eşi Hamza Deniz'i kanlar içinde bulan Tomurkan telefonuyla durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hamza Deniz'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemede Deniz'in 10 ayrı yerinden bıçaklandığını, banyoda ve salonda da kan izlerinin bulunduğunu tespit etti. Olayın ardından ifadesi alınmak üzeere Cinayet Büro Amirliğine götürülen Hayriye Tomurkan ifadesinde "Sabah işe gitmek için evden çıktım. Akşam 20.00 sıralarında işten çıkarak eve geldim. Kapıyı açtığımda her yer kan içindeydi. Odaya girdiğimde Hamza Deniz'in yerde kanlar içinde yattığını gördüm. Korkarak polise haber verdim. Cinayeti kimin işlediğini bilmiyorum." dediği öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri faili meçhul cinayeti çözmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Osmangazi Karaman 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title