Haberler

Bursa Erdoğan Afişleri ile Donatılıyor

Güncelleme:

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, ilçe teşkilatları ile birlikte şehrin her noktasını Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın afiş ve posterleri ile süslüyor.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, ilçe teşkilatları ile birlikte şehrin her noktasını cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın afiş ve posterleri ile süslüyor.

Ak Parti Bursa teşkilatları seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Şehrin her noktası cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın afiş ve bayrakları ile süsleniyor. İl Başkanı Cemalettin Torun, seçimlerden başarı ile çıkabilmek adına Bursa teşkilatları olarak ellerinden gelen her çabayı gösterdiklerini söyledi.

Torun, "Biz AK Parti teşkilatları olarak bu seçime diğer partilere göre daha şanslı bir biçimde giriyoruz, çünkü bizim 12 yıldır kendini halkına ispatlamış, sevilen ve desteklenen bir adayımız var. Teşkilatlar olarak bizim üzerimize düşen ise disiplinimizi bozmadan her seçimde olduğu gibi bu seçimde de elimizden gelen her şeyi yapmak. İlçe teşkilatlarımızla birlikte şehrin tüm noktalarına ulaşıp, halkımızın desteğini adayımız Sayın Erdoğan'a yöneltmeye çalışıyoruz. Seçim çalışmalarımız kapsamında saha çalışmalarımız sürüyor. Halkımıza Yeni Türkiye anlayışımızı ve bu yolda içinde bulunduğumuz tarihi seçim sürecinin önemini anlatıyoruz. 10 Ağustos günü ilk turda adayımızı Köşk'e çıkaracağımıza ve Sayın Erdoğan'ın açtığı yolda daha ekonomisi, yönetim anlayışı ve demokrasisi ile dünyanın örnek alacağı yeni Türkiye'yi hep birlikte kuracağımıza inanıyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title