Haberler

Bursa'da "Evlilik Şenliği"

Bursa Park Bahçe Sosyal Kültürel Hizmetler Ticaret A.Ş (BURFAŞ) tarafından düzenlenen ve evlenme hazırlığı yapan gençler ve aileleri için önemli bir kılavuz niteliği taşıyan "Evlilik Şenliği", 1-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bursa Park Bahçe Sosyal Kültürel Hizmetler Ticaret A.Ş (BURFAŞ) tarafından düzenlenen ve evlenme hazırlığı yapan gençler ve aileleri için önemli bir kılavuz niteliği taşıyan "Evlilik Şenliği", 1-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi (AKKM) fuaye alanında düzenlenecek, düğün sezonu öncesi evlenecek çiftlere yol gösterici özellik taşıyacak organizasyon kapsamında, firmalar ürünlerini, hizmetlerini Bursalıların beğenisine sunacak.

Düğünde ihtiyaç duyulan gelinlik ve damatlıktan abiye elbiseye, davetiyeden nikah şekerine, güzellik salonlarından organizasyon şirketlerine, takıdan pastaya, davet mekanlarından turizm acentelerine, fotoğraf hizmetinden dans kurslarına kadar tüm hizmetlerin farklı alternatiflerini bir araya getirecek şenlik, çiftlerin daha kolay ve sağlıklı karar vermelerine imkan sunacak.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, şenliğin etkinlik takviminin açıklandığı basın toplantısında yaptığı konuşmada, şenliğin evlilik hazırlığına başlamış birçok çiftin ihtiyaç duyduğu materyalleri bir araya getireceğini söyledi.

Karadağ, düğün masraflarını karşılayan anne ve babaları da şenliğe beklediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Şenlikle evlilik heyecanı ile yapılacak hata ve eksiklikleri minimuma indirerek, sürecin daha kolay ve eğlenceli hale dönüşmesi planlanıyor. Çiftler, burada fiyat karşılaştırması yapabilecek, güvenilir ve avantajlı alışveriş yapma olanağı bulacak. Şenlik sayesinde sektördeki firmalar da rakipleri arasından öne çıkarak, marka farkındalığı ve bilinirliği yaratabilecek."

BURFAŞ Genel Müdürü Mustafa Çaltılı da etkinlikler kapsamında, 1 Mart'ta

"aşk doktoru" olarak tanınan yazar Mehmet Coşkundeniz'in, evlilik hazırlığı yapan çiftlerle "evlilikte mutluluğun yolları" üzerine bir söyleşi yapacağını söyledi.

Çaltılı,"ömür boyu aşk" isimli eseri ve radyo programıyla tanınan yazar Cemil Tokpınar'ın söyleşi programı olacağını ifade ederek, "Gerek katılımcı firmaları gerekse etkinlik programı ile iddialı bir şenlik hazırladık. Üç gün sürecek şenliğe 30 binin üzerinde katılım bekliyoruz" dedi.

Muhabir: Büşra Nur Özcan

Yayıncı: Doğan Sarıtaş - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Karadağ Merinos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title