Haberler

Bursa'da Beş Fuar Birden

"Bursa Endüstri Zirvesi" kapsamında yarından itibaren 4 gün süreyle kalıp, metal işleme, sac işleme, otomasyon, işçi ve işçi güvenliği sağlığı başlıkları altında beş fuar yapılacak.

"Bursa Endüstri Zirvesi" kapsamında yarından itibaren 4 gün süreyle kalıp, metal işleme, sac işleme, otomasyon, işçi ve işçi güvenliği sağlığı başlıkları altında beş fuar yapılacak.

Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, kentte bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Bursa Endüstri Zirvesi'nde, "Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayiler Fuarı", "Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı", "Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı", "Otomasyon Fuarı" ile "İşçi ve İşçi Güvenliği, Sağlığı ve Ekipmanları Fuarı"na yer verileceğini bildirdi.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde yarın başlayacak etkinliklerin 13 Aralık'ta sona ereceğini belirten Ersözlü, şöyle konuştu:

"Fuarlara 605 firma ve temsilcileri katılacak. Geniş bir yelpazeye hitap eden, Türkiye'deki en büyük üreticiler ile en önemli dünya markaları etkinliklerimizde yerini alacak. Yurtiçi ve dışından 45 bin dolayında ziyaretçinin fuarlarımıza gelmesini bekliyoruz. Fuarların yanı sıra Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının (BTSO) destekleriyle katılımcı firmalarımız arasında ikili iş görüşmeleri düzenleyeceğiz."

Toplantıda, Makine İmalatçıları Birliği (MİB) Genel Sekreteri Nail Türker, Takım Tezgahları Sanayici ve İş Adamları Derneği (TİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akyüz, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Gülener, Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kuru, Prestij Yayıncılık Genel Müdürü Kenan Anıl, Bursa Elektrik Teknisyenleri Odası (BETO) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Duman hazır bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB ve BTSO'nun desteklediği, TİAD ve MİB işbirliğiyle organize edilen fuarlar, 10-12 Aralık tarihlerinde 10.00-19.00 saatlerinde, 13 Aralık'ta ise 10.00-18.30 saatlerinde gezilebilecek.

Kaynak: AA / Yerel

İlhan Ersözlü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title