Haberler

Bursa'da "1. Anadolu Günleri" Gerçekleştirilecek

BİLFED tarafından 16 20 Nisan tarihleri arasında, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek organizasyonda, 30 il derneği bir araya gelerek, kentini tanıtacak.

Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLFED) tarafından 16-20 Nisan tarihleri arasında, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde "1. Anadolu Günleri" düzenlenecek. Organizasyonda, 30 il derneği bir araya gelerek, kentini tanıtacak.

Bir otelde etkinlikle ilgili düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan federasyonun başkanı Mustafa Dursun, Anadolu Günleri ile Türkiye'nin kültür değerlerini bir araya getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Kardeşlik duygularını geliştirerek kültürler arasında köprü kurmak istediklerini belirten Dursun, "Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bursa Müftülüğü de proje ortağı olarak etkinliğe destek verecek" dedi.

Dursun, Anadolu Günleri'nde derneklerin açacakları stantlarda her ilin kültür sanat örneklerini sergileme imkanı bulacağını ifade ederek, "Turistik zenginliklerimizi tanımayan hemşehrilerimize görsel olarak tanıtmaya çalışacağız. Yörelerimize ait el sanatı örneklerini, marka olmuş illerin tanıtımına fayda sağlayan her türlü ürün ve gıdaları Bursalılara sunacağız. Anadolu'nun bütün renklerini ve zenginliklerini Bursa'ya taşıyacağız" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Dursun Türkiye Merinos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title