Haberler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe Açıklaması

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Spora destek vermeye devam ediyoruz.

BURSA  (AA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Spora destek vermeye devam ediyoruz. Bursa spor'un başarısı, Bursa'nın gururu. Bu yüzden Bursa spor'u önemsiyoruz. Kentte ise tabandan sporcu yetiştirelim istiyoruz" dedi.

Altepe, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi (TÜFAD) tarafından bir otelde düzenlenen ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in bilgi ve deneyimlerini Bursalı antrenörlerle paylaştığı seminere katıldı.

Bursa'nın marka değerinin her alanda olduğu gibi spor alanında konuşulması gerektiğini belirten Altepe, "Türk sporuna hizmet vermekten onur duyuyoruz. Spor kenti Bursa'yı hedefliyoruz. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi olarak Bursaspor'a ve amatör spor kulüplerine destek veriyor ve yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz" diye konuştu.

Bursa'nın, son yıllarda yapılan tesisleşme hamlesi ve spora desteklerle sporcu sayısında İstanbul'la eşdeğer duruma geldiğine dikkati çeken, Başkan Altepe şöyle konuştu:

"Spora destek vermeye devam ediyoruz. Bursaspor'un başarısı, Bursa'nın gururu. Bu yüzden Bursaspor'u önemsiyoruz. Kentte ise tabandan sporcu yetiştirelim istiyoruz. Tüm kurumlarla ortak çalışmalar yapıyoruz. Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesindeki lisanslı sporcu sayımız 21 bine ulaştı, 60 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Başkanlığım döneminde Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan tesis sayısı ise 215'i buldu, 3 yıl içinde 300'ü aşacağımıza inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak spora yatırıma devam edeceğiz. Sporda dünyanın en iyi ülkelerinden biri olalım istiyoruz. Bu noktada ise herkes üzerine düşeni yapmalı. Bu iş söylemle değil eylemle olur. Bursa, sporda da lokomotif olmaya hazır."

Terim ise basına kapalı olarak gerçekleştirilen programda, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı, antrenörlerin sorularını cevapladı.

Toplantının sonunda TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ ve Onursal Başkan Hasan Bora, Bursa'da spora katkılarından dolayı Başkanı Altepe'ye plaket takdim etti. Altepe de Terim'e teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Altepe Fatih Terim Bursaspor Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title