Haberler

Bursa Atatürk Stadı'na UEFA Denetimi

Bursaspor'un Maçlarını Oynayacağı Bursa Atatürk Stadı'ndaki Yenileme Çalışmaları, UEFA Yetkililerince İncelendi.

Turkcell Süper Lig şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde eden Bursaspor'un maçlarını oynayacağı Bursa Atatürk Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, UEFA yetkililerince incelendi.

UEFA delegesi Willie Mcdougall, UEFA'nın stat inceleme konularında çalıştığı şirketin görevlendirdiği Tiziona Ganier ve Marcus Krienbihl, stat ve çevresinde detaylı inceleme yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı, yöneticiler Mehmet Kara ve Necmettin Kocaman ile Bursaspor Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer'in de hazır bulunduğu incelemede, UEFA yetkililerine çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Stat zemini, tribünler, koltuklar, yeni açılan giriş-çıkış kapıları, güvenlik önlemleri ve basın tribünü hakkında bilgi alan UEFA heyeti, çalışma yapılan yerlerin fotoğrafını da çekti.

Heyet, stat dışında ise otopark yerleri ve canlı yayın araçlarının konuşlandırılacağı alanı gezerken, stadın hemen yanındaki Kültürpark içinde konuk takım taraftarların yemek yiyip eğlenecekleri yerlerde de incelemelerde bulundu.

-''TARİHİ BİR GÜN''-

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, UEFA heyetinin stattaki çalışmalarla ilgili olumsuz bir görüş bildirmediğini söyledi.

''Çalışmalar belirlenen zamanda bitecek ve hem Turkcell Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi maçları burada oynanacak'' diyen Özkıyıcı, Bursa Atatürk Stadı'nın ''kategori 3'' üzerinden incelendiğini, heyetin genel anlamda olumlu şeyler söylediğini, bazı çalışmaların tam olarak UEFA kriterlerine uygun yapılması için de detaylı bilgi alacaklarını belirtti.

Özkıyıcı, ''Ekstra bir istekleri oldu mu?'' yönündeki soruya, ''Sadece bazı bölgelerdeki mobilya ve koltuklarla ilgili önerileri oldu. Bu konuda bize detaylı bilgi verecekler'' yanıtını verdi.

Stadın şehir merkezinde yer alması nedeniyle ciddi anlamda otopark yeri sıkıntısı olduğunu anımsatan Özkıyıcı, bunun çözümü için de birtakım çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title