Haberler

Bürokrat Olduğu TBMM'ye Milletvekili Olarak Döndü

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Özel Kalem Müdürü iken istifa eden Mücahit Durmuşoğlu, Meclis'e AK Parti Osmaniye milletvekili olarak döndü.

MENDERES ÖZAT - TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Özel Kalem Müdürü iken istifa eden Mücahit Durmuşoğlu, Meclis'e AK Parti Osmaniye milletvekili olarak döndü.

Durmuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Durmuşsofular köyünde doğduğunu, 1985'te Kadirli Belediyesi'nde işçi olarak başladığı çalışma hayatını 3 yıl sonra Orman İşletme Müdürlüğü'nde memur statüsüyle sürdürdüğünü, 30 yıl kamuda hizmet verdiğini söyledi.

Durmuşoğlu, "7 Haziran seçimleri için Parlamentodaki görevimden istifa edip AK Parti'den aday adayı oldum. AK Parti ikinci sıradan milletvekili adaylığım kesinleştikten sonra yoğun, yorucu ve bir o kadar da zevkli çalışma sürecine girdim. Allah, milletimize milletvekili olarak çalışmayı nasip etti. Ülkem için gece gündüz demeden çalışacağım" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile TBMM'de görev yapacak olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadığını belirten 50 yaşındaki Durmuşoğlu, şunları kaydetti:

"Köyümüzden 3 aday çıktı, sandıktan milletvekili olarak ben çıktım. Osmaniye ve ilçelerinde, halkımızdan çok büyük teveccüh gördüm. Şahsıma gösterilen teveccühten dolayı köylülerime ve Osmaniye halkına teşekkür ediyorum. Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Türkiye ortalamasının üzerinde bir sonuçla beni Parlamento'ya gönderdikleri için Kadirli halkına ayrıca şükranlarımı arz ediyorum. Beni, özel kalem müdürü olarak ayrıldığım Parlamento'ya, TBMM çatısına, milletvekili olarak gönderen hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Allah, memleketim ve ülkem için hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin."

Kaynak: AA / Yerel

Mücahit Durmuşoğlu Cemil Çiçek Osmaniye Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title