Haberler

Burhaniye'de Kalorifersiz Okul Kalmayacak

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Şarköy İlkokulu’nda başlatılan kalorifer sistemi çalışmalarını denetleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy, kalorifersiz okul kalmayacağını söyledi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Şarköy İlkokulu'nda başlatılan kalorifer sistemi çalışmalarını denetleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy, kalorifersiz okul kalmayacağını söyledi.

Okulların eksikliklerini gidermek için yoğun bir çalışma yaptıklarını anlatan Müdür Toy, ilçede eğitim seviyesini yükseltileceğini anlattı. Müdür ve öğretmenlerle sık sık toplantılar yapan Müdür Talat Toy, "Kalorifer sistemi olmayan Şarköy İlk-Orta Okulunun eklenti binasında yer alan ana sınıfı, kütüphane, yemekhane, fen laboratuarı ve idari odalarının tamamına kalorifer sistemini çekiyoruz. Haziran ayı sonuna kadar da Karadere ve Kuyumcudaki okullarımız kalorifer sistemine kavuşacak. Bu çalışmaların bitmesiyle beraber tek derslikli Kırtık ve Dutluca ilkokullarının dışında tüm okullarımızın kalorifer sistemine kavuşmuş olacaktır. İlçemizde eğitim seviyesini yükseltmek için çalışıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Burhaniye Şarköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title