Haberler

Burhaniye'de Camide Çoraplar Ücretsiz

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, cemaatin camiye çorapsız gelmemesi konusunda uyarı yapan Ören Cami İmamı Kadir Özdemir, çareyi cemaate ücretsiz çorap dağıtmakta buldu.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, cemaatin camiye çorapsız gelmemesi konusunda uyarı yapan Ören Cami İmamı Kadir Özdemir, çareyi cemaate ücretsiz çorap dağıtmakta buldu. Caminin girişine çorap koyan İmam Özdemir, ücretsiz olan çoraplardan ihtiyacı olanların alabileceklerini söyledi.

Burhaniye de, Ören Camiinde başlatılan ücretsiz çorap uygulaması ilgi gördü. Uygulamayı İstanbullu yazlıkçı Fatih beyin teşviki ile başladıklarını anlatan İmam Kadir Özdemir," Bazı kişiler camiye çorapsız gelmekteydi. Çorapsız camiye gelmek hijyen ve sağlık acısından iyi değil. Bir ağabeyimiz buna öncülük etti. Şimdi cami girişine değişik renk ve boylarda çoraplar kolduk. İhtilacı olan bunlardan ayıp giyiyor. Başlattığımız uygulama ilgi gördü. Bu konuda cemaatimizden de bize desek olanlar var. Uygulamayı devam ettireceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Özdemir Balıkesir Burhaniye Ören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

vatandaş:

Çok saçma ve abes geldi bana. İmam camiden müftü cuma vaazlarında söyler çorapsız camiye gelinmez diye olur biter. Ha adam illa da ben çorapsız geleceğim diyorsa ona o çorapları zorla giydiremezsiniz camiyede sokmamazlık edemezsiniz. Ören gibi kültür seviyesi üst derecede olan yerdeki insanlara bunu bir kere söyleseniz yeterde artar bile.

0
0
yanıtYanıtla
Kaan TUNA:

Allah Hocamızdan razı olsun. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title