Haberler

Burdur-Fethiye Arası 40 Kilometre Kısalacak

Burdur Valisi Yılmaz: "Yüklenici firma 300 günde yolu tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacak"

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, yapımı devam eden Gölhisar-Yeşildere-İbecik yolunun tamamlanmasıyla Burdur- Fethiye arasının 40 kilometre kısalacağını bildirdi.

Vali Yılmaz, Gölhisar ilçesine giderek, yapımı devam eden Gölhisar-Yeşildere-İbecik yolunda incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Nuri Çan'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, mevcut yolun dar virajlardan oluştuğunu ve trafik güvenliği açısından tehlike arz ettiğini söyledi.

6 milyon 322 bin liraya ihale edilen yolun tamamlanmasıyla Burdur-Fethiye arasının 40 kilometre azalacağını belirten Yılmaz, "Özellikle yaz sezonunda bu yolda kamyon ve otobüs trafiği oldukça fazla. Bölge insanı bu yolun yapılmasını uzun zamandır bekliyor. Yüklenici firma 300 günde yolu tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunacak" diye konuştu.

Vali Yılmaz, daha sonra, evi yapımı süren yolda bulunan şehit Mehmet Erdoğan'ın annesi 78 yaşındaki Behide Erdoğan'ı ziyaret etti. Yılmaz, Erdoğan'a, "Sana yeni bir ev yapılacak. Hiçbir şey senden kıymetli değil. Senin istemediğin hiçbir şeyi yapmayız" dedi. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Nurettin Yılmaz Şerif Yılmaz Fethiye Burdur Yerel Haberler

title