Haberler

Burdur Belediyesi Fen İşleri Kampüsü'nün Temeli Atıldı

Burdur Belediyesi Fen İşleri Kampüsü'nün temeli atıldı BURDUR Belediyesi'nin fen işleri, park ve bahçeler ile temizlik işleri müdürlüklerini bir çatıda toplayacak Fen İşleri Kampüsü'nün temeli atıldı.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Kampüsü'nün temeli atıldı

BURDUR Belediyesi'nin fen işleri, park ve bahçeler ile temizlik işleri müdürlüklerini bir çatıda toplayacak Fen İşleri Kampüsü'nün temeli atıldı.

Fen İşleri Kampüsü'nün temel atma törenine Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başkan Ercengiz, "Söz verdik, söz verdiğimiz gibi, söz verdiğimiz şekilde Burdur'a hizmet etmeye devam ediyoruz. Amacımız gayri siyasi bir anlayış içerisinde, bu görev bittiği gün, Burdur'a iyi bir şeyler bırakabilmek adına, arkadaşlarımızla birlikte, kaynaklarımızı en akılcı şekilde ve en uygun şekliyle kullanmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

Fen İşleri Kampüsü'nün toplam 6 milyon 360 bin liraya mal olacağını anlatan Başkan Ercengiz, "300 gün gibi bir süre, sözleşmemizi imzaladık, inşaatına başladık. Umut ediyorum gününden önce katlı otoparkta olduğu gibi bitirip bize teslim edecekler. Burdur Belediyesi olarak bize yakışmayan, emekçimize yakışmayan, adeta barakalarda oturttuğumuz, çalıştırdığımız olanaksızlıklar içinde üretim yapan emekçi arkadaşlarımıza bundan böyle bölgenin en modern Fen İşleri Kampüsü'nü kazandırıp; park bahçeler, fen işleri, su işleri, itfaiye ve temizlik işlerimizin bize yakışan şekilde iş üretmesini sağlayacağız" diye konuştu.

Başkan Ercengiz'in konuşmasının ardından kampüsün temeline ilk beton protokol üyeleri tarafından butona basılarak döküldü.

KAMPÜSÜN ÖZELLİKLERİ

Sultanderesi mevkiine temeli atılan Fen İşleri Kampüsü, 6 milyon 360 bin TL'ye mal olacak ve toplam 5 bin metrekare alana inşa edilecek. Bölgenin en modern kampüsü olma özelliğine sahip tesis, 2 kattan oluşacak. Fen işleri, park bahçeler, su işleri, temizlik işleri ve itfaiye müdürlüğünün yer alacağı tesiste depolar, araçlar için lastik ve yağ değiştirme alanı, demir atölyesi, ahşap atölyesi, marangozhane, boyama ve PVC atölyeleri, proje odaları, revir, işçiler için dinlenme salonları, toplantı ve çalışma odaları, fuaye salonu, eğitim salonu, kantin, arşiv ve yemekhane yer alacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Orkun Ercengiz Burdur Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title