Haberler

Burası Midyat

Güncelleme:

Ünlü Manken Midyat'ta Poz Verdi.

TÜRKİYE'nin ünlü gelinlik tasarımcılarından biri olan Hacer Günday, 'Miras' adını verdiği gelinlik koleksiyonun fotoğraf çekimlerini Mardin'in Midyat İlçesi'ndeki tarihi mekanlarda gerçekleştirdi.

Tasarımlarıyla Doğu ve Batı'yı buluşturan Hacer Günday, sahibi olduğu Sev-Al Moda Tasarım Gelin Dergisi'nin kapak ve katalog fotoğraf çekimlerini Midyat'ta gerçekleştirdi. Günday, çekimleri Ukraynalı fotomodel ve manken Maria İvanova, ile gerçekleştirdi.

Gelinlik koleksiyonlarının Midyat ile bir bütünlük oluşturduğunu belirten Hacer Günday, geçmişteki motifleri bugün ile birleştirerek hazırladığı 2011 koleksiyonuna Midyat'ın zenginlik kattığını söyledi. Özel olarak tasarladığı koleksiyonunu hazırlarken Midyat'tan esinlendiğini kaydeden Günday, çekimler için bir yıl öncesinden Midyat'a gelmeyi planladığını ifade etti.

Midyat'ın sadece çekimler için kullanılacak bir şehir olmadığını açıklayan Günday, "Midyat, herkesin gezip, görmek istediği, buram buram tarih kokan bir şehir. Midyat'ta binlerce yıllık farklı kültürlere ait kültürel bir miras var. Bu yüzden koleksiyonuma da Miras adını verdim. Midyat'ı hayal ederek koleksiyonumu hazırladım"

Gelin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Nurten Bayır, "Türkiye'ye baktığımızda tarihten bizlere kalmış en güzel miras Midyat'ta bulunuyor. Her bir sokağı, her bir mimari yapısı muhteşem fotoğraflar çekmemize olanak sağlıyor. Çekimin Midyat'ta olmasının bir diğer sebebi de ülkemize ait böyle bir güzelliği dergi vasıtasıyla dünyaya tanıtmak. Midyat'a 15 fotoğraf çekimi için gelmiştik, ama bir baktık ki yüzlerce muhteşem fotoğraf çekilebilir. Bir başka çekim için tekrar Midyat'a en yakın zamanda geleceğim" dedi.

Mehmet Halis İŞ- MİDYAT- Mardin- DHA

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title