Haberler

    Burak Yılmaz Var Gücüyle Çalışıyor

    Aslan’ın golcüsü sahalara dönebilmek için 2 günlük izinde de Florya’da idman yaptı.

    Özel program hazırlatan milli oyuncu Trabzonspor karşısında oynayabilmek için var gücüyle çalışıyor. Hafta sonu 11.00’de geldiği tesislerden 19.00’da çıkan Burak, “Mutlaka oynamak istiyorum” diyerek de hırsını Hamza Hamzaoğlu’na gösterdi

    Bu sezon her fırsatta şampiyonluğu hatırlatan ve en hırslı isimlerden biri olarak göze çarpan isimlerin başında Burak Yılmaz geliyor... Milli oyuncu bu hırsının kurbanı da olurken uzun süren sakatlığı sonrasında inatla Rize maçında oynamak isteyince maça girmesi ile sakatlanması bir olmuştu. Ancak Burak bu kez daha hazır olarak geri dönmek için var gücüyle çalışıyor.

    Hollanda ile oynanan milli maçta sakatlanıp oyundan çıkan Burak, takımını Karabük maçında yalnız bırakırken Trabzon ile oynanacak kritik maça çıkabilmek için ise Florya’dan çıkmıyor. Manisa ile oynanacak kupa maçında forma giyme ihtimali bulunmayan Burak, pazar günü Avni Aker’deki kritik viraj için ise takıma verilen arayı Florya’da geçirdi.

    Sağlık heyeti ile koordineli olarak teknik heyetten çalışma programı isteyen golcü oyuncu herkes tatile giderken hafta sonunu Metin Oktay Tesisleri’nde geçirdi. Sabah fizyoterapistlerle başlayan programında sonrasında masaja giren Burak son bölümde ise sahada çalışırken her gün 11.00’de geldiği Florya’dan 19.00’da ayrılarak evinin yolunu tuttu.

    Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmede, “Bu hafta Trabzon maçında mutlaka oynamak istiyorum, arkadaşlarımı yalnız bırakmamalıyım” diyen Burak, pazar gününe yetişebilmek için mesaisine de durmadan devam etti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hamza Hamzaoğlu Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title