Haberler

Burak: "Kurtuluş Sandıkta"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Şaban Burak, gittiği her yerde Adana’nın farklı bir sorununun dile getirildiğini belirterek, “Bunca sorun iktidarın geride kalan 13 yılda memleketimize hiçbir şey yapmadığını ortaya koyuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Şaban Burak, gittiği her yerde Adana'nın farklı bir sorununun dile getirildiğini belirterek, "Bunca sorun iktidarın geride kalan 13 yılda memleketimize hiçbir şey yapmadığını ortaya koyuyor. Bu sorunları ancak Adanalı bir başbakan çözer" dedi.

Şaban Burak, Adana'nın 13 yıldır biriken ve çözülemeyen sorunlarla boğuştuğunu ifade ederek, "Bu şehrin kurtuluşu sandıkta yatıyor. 7 Haziran Adanalılar için bir kurtuluş günü olacak. Hemşehrimiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Başbakanlığında Adana makus talihini yenecek. Bu sorunların üstesinden ancak Adanalı bir Başbakan gelir" dedi.

Seçim çalışmaları dolayısıyla her gün ilçe gezileri yaptığını ve bugüne kadar Adana'nın tüm ilçelerini dolaştığını kaydeden Şaban Burak, "Gittiğimiz her yerde gerek teşkilat mensuplarımızla gerekse oralarda yaşayan vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde Adana'nın sorunlarla boğuşan bir şehir olduğunu gözlemliyoruz. En büyük sorunlar şüphesiz işsizlik ve buna bağlı olarak fakirlik. Geçmişte tarımın başkenti olan Adana'nın bugün tarımsal üretim noktasında büyük sorunlar yaşadığına tanıklık etmek bizleri fazlasıyla üzüyor. Tufanbeyli'den Karataş'a, Pozantı'dan Ceyhan'a kadar Adana'nın dört bir yanında hemşehrilerimiz yıllardır çözülemeyen sorunlarla boğuşuyor" diye konuştu.

7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinin Türkiye ve Adana açısından büyük bir şans olduğunu da kaydeden Şaban Burak, "13 yıldır iktidarda olan AKP hükümetinin Adana'nın sorunlarını görmezden geldiğini söylemek haksızlık olmaz. 7 Haziran günü Adana halkı sandığa giderek kendi göbeğini kendisi kesecek, kendi öz çocuklarını vekil olarak Meclis'e gönderecek. Hemşehrimiz olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Başbakanlığında hem Türkiye hem de Adanamız makus talihini yenecek. Adana'nın içinde bulunduğu bunca birikmiş sorunu ancak Adanalı bir başbakan çözer" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title