Haberler

Bünyan'da Doğalgaz Çalışmaları Başlıyor

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan Doğalgaz projesinde kısa sürede hızlı bir yol aldıklarını, doğalgaz alt yapı ve etüt çalışmalarının Bünyan Belediyesi ekipleri ve Kayserigaz Proje Müdürlüğü mühendisleri tarafından başlatılacağını söyledi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan Doğalgaz projesinde kısa sürede hızlı bir yol aldıklarını, doğalgaz alt yapı ve etüt çalışmalarının Bünyan Belediyesi ekipleri ve Kayserigaz Proje Müdürlüğü mühendisleri tarafından başlatılacağını söyledi.

Israrcı takipleri sonucunda doğalgaz yatırımını gündeme aldıran ve proje başlangıç tarihini 1 yıl öne çekmeyi başaran Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, doğalgaz projesindeki son gelişmeleri paylaşarak Eylül ayı içinde kazı çalışmalarına başlanacağının öngörüldüğünü ve bir aksilik yaşanmadığı takdirde Bünyan'a 2016 yılı içinde doğalgazın verileceğini ifade etti.

Kısa süre önce Bünyan'a doğalgaz müjdesini vererek herkesi heyecanlandıran Başkan Şinasi Gülcüoğlu Bünyan Doğalgaz projesine ilişkin yaptığı açıklamada; "Malumunuz seçildikten sonra doğalgaz ile ilgili doğalgazın Bünyan'a getirilmesiyle ilgili ciddi bir çalışma başlamıştık. Şimdi bu çalışmaların meyvelerini almaya başladık. Ramazan ayı içinde bir ön bilgiyi, bir müjdeyi vatandaşımızla paylaşmıştık. Daha sonra meclisimizden bir karar almak suretiyle bunu biraz daha somut hale getirdik. Şimdi ise doğalgaz yatırımının yapılmasıyla ilgili gerekli harita çalışmalarını yine resmi olmayacak şekliyle başlattık. Bugün geldiğimiz noktada ise çok çetin bir süreç olan ve aşağı yukarı en az bir buçuk yıl sürecek olan lisanslama çalışması sürecini çok şükür biz yaklaşık kırk günde aşmış durumdayız. Bünyanımıza hayırlı uğurlu olsun' dedi.

Dev proje için çalışmaların önümüzdeki hafta başlayacağını belirten Başkan Şinasi Gülcüoğlu: "Önümüzdeki hafta itibariyle, yani 2015 yılı Eylül ayı ikinci haftası itibariyle Mehmet Özcan Caddemizde kazı çalışmalarına başlayacağız. Hemen akabinde ise TOKİ bölgemizde çalışmalara devam ederek havalar izin verdiği sürece bu çalışmaları genişleterek sürdüreceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemde Bünyan içine doğalgaz vermeyi planlıyoruz. Daha öncede kamuoyuyla paylaştığımız gibi bu yatırım şuan için yaklaşık 8 milyon dolarlık bir bütçeye sahip. Memleketimize, Bünyanımıza, Bünyanlı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Bünyan ilçesini Kayserigaz'ın yatırım alanına dahil etmesinin hemen ardından, Başkan Gülcüoğlu'nun girişimleriyle alınan mesafe ise Bünyanlı vatandaşları hayli mutlu etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyan Belediyesi Şinasi Gülcüoğlu Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title