Haberler

Bunalıma Giren Lise Öğrencisi Babasının Av Tüfeğiyle İntihar Etti

Güncelleme:

Manisa Şehzadeler ilçesinde bunalımda olduğu öğrenilen lise 2'nci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki H.U., babasına ait av tüfeğiyle başına ateş ederek intihar etti.

Manisa Şehzadeler ilçesinde bunalıma giren lise 2'nci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki H.U., babasına ait av tüfeğiyle intihar ederek hayatnı kaybetti.

TÜFEĞİ BAŞINA DAYAYIP TETİĞE BASTI

Olay, bugün saat 19.30 sıralarında İshakçelebi Mahallesi'ndeki tek katlı müstakil evde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle bunalımda olduğu öne sürülen lise 2'nci sınıf öğrencisi H.U., evde yalnız olduğu sırada babasına ait av tüfeğini başına dayayıp ateşledi. Silah sesini duyan mahalle sakinleri durumu polis bildirdi.

YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİLER

İhbar üzerine gelen polis eve girdiğinde H.U.'yu yerde kanlar içerisinde cansız bedenini buldu. Yapılan kontrolde H.U.'nun başına dayadığı av tüfeğini ateşleyerek intihar ettiği belirlendi. Olayı duyarak eve gelen H.U.'nun babası ve ağabeyi sinir krizi geçirdi. H.U.'nun cesedi savcının incelemesinin ardından Manisa Devlet Hastanesi Morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İshakçelebi Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (4)

rabia:

Çocuklar bu dünyadan elbet bir gün gidicez . Burası bir sınav nasılki matematik fizik soruları işte bu dünyada öyle bir soru yani sorun çözme sınıfı . Allahım çözemiceğimiz dert vermez o kullarını çok sever öyle olmasa gecenin arkasından gündüz olurmuydu . Şimdi bu kardeşimizede Allahtan rahmet diliyorum Allahım bağışlayandır . Haydiyin çocuklar sınavları geçmeye . Unutmayın dünya zaten fani . Allahım ailesinede çokk büyük sabırlar versin :-(((((

34
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne yaptın sen çocuk bu hale nasıl geldin

14
0
yanıtYanıtla
üstat:

bende gzt ciyim. meslek hayatım 44 yıl. sürekli basın kartı sahibiyim. çok yerel ulusal gzt lerde çalıştım. ulusal tv ler dahil. Halende ulusal bir gazetenin temsilcisiyim. birçokta ödül aldım. ama toplumda özellikle gençlerde örnek teşkil edecek intihar haberlerini gündeme taşımadım. cinayet dahil. bunlar, bence haber olsun, tekniği ile örnek haber değil.

14
0
yanıtYanıtla
.................................:

neden yaptin dense dahi cevapsiz kalacak bu soru sirrin varsa bile kendinle goturdun bende intihar etmis biri olarak diyorum bu hayatta ne yasarsan yaşa degmez cana kiymaya simdi hergun Affetsin die rabbime yalvariyorum rabbim seni de affetsin guzel kardesim yattigin yerler incitmesin...

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title