Haberler

    Bulut Ekosistemi İçinde Bulutistan'ın Yeri Nedir?

    Wise TV'ye konuşan Bulutistan Genel Müdürü Orçun M. Özalp, bulut ekosisteminde Bulutistan'ın yeri ve önemine dair açıklamalarda bulundu.

    Wise TV'ye konuşan Bulutistan Genel Müdürü Orçun M. Özalp, bulut ekosisteminde Bulutistan'ın yeri ve önemine dair açıklamalarda bulundu.

    Bulutistan'ın bulut pazarındaki yerinin 'Bulut Entegratörlüğü' şeklinde tanımlanabileceğini ifade eden Bulutistan Genel Müdürü Orçun M. Özalp, " Türkiye'de bulut işine odaklı çok fazla şirket yok. Özellikle Bulut Bilişim'in bu hızlı yükselişi Türkiye'de de ciddi bir farkındalık yarattı. Bulut denince akla gelen şirket olmak ve bu alanda bayrağı taşıyan şirket olabilmek için tüm yatırımlarını bu alana yaptık." dedi.

    Avrupa Bulut Ödülleri Yarışması'nda aldıkları ödülün önemine de değinen Özalp, "Özellikle Avrupa Bulut Ödülleri'nin de servis sağlayıcıları arasında ödül almış bir şirket olarak bu sorumluluğu iş ortaklarımızla birlikte sağlamaya çalışıyoruz. Özellikle NetApp, HP, Veeam, Commvault bu konuda uzmanlığı küresel anlamda geliştiren şirketlerin iş ortağı konumundayız. Müşterilerimizin Bulut konusunda en uygun çözümlere ulaşması için projelendirme aşamasından işin yönetimine kadar olan süreçte yanlarında oluyoruz." dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Türkiye Özalp Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title