Haberler

Bülent Ecevit Üniversitesi Rüştü Onur Çalışma Salonu Hizmete Girdi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü Sezai Karakoç Kültür Merkezinde yer alan Çalışma Salonu hizmete girdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü Sezai Karakoç Kültür Merkezinde yer alan Çalışma Salonu hizmete girdi. Çalışma Salonuna Devrekli Şair Rüştü Onur'un adı verildi.

Rüştü Onur Çalışma Salonu öğrencilere 7/24 saat hizmet verecek. 7/24 saat hizmet veren Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesinden sonra öğrenciler için rahat ve konforlu bir çalışma mekanı olarak tasarlanan Rüştü Onur Çalışma Salonu da yedi gün yirmi dört saat öğrencilerin hizmetinde olacak. Salonda yüz elli öğrenci aynı anda rahat bir şekilde ders çalışabilecek. Çalışma Salonunda aynı zamanda sınırsız internet hizmet sunan otuz bilgisayar yer alıyor.

"ÖĞRENCİLERİMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK"

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Rüştü Onur Çalışma Salonunun öğrencilerin çalışma imkanları açısından önemli bir ihtiyacını gidereceğini belirttiği açıklamasında şunları söyledi: "Son yıllarda öğrenci sayılarımızda önemli artışlar sağladık. Dersliklerde, laboratuvarlarda ve diğer alanlarda yaptığımız iyileştirmelerin yanında öğrencilerin çalışma imkanlarında da iyileştirmeler sağlıyoruz. Son olarak hizmete giren Rüştü Onur Çalışma Salonu bu amaçla açıldı. Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi şimdiye kadar bu ihtiyacı karşılıyordu. Ancak özellikle sınav zamanlarında kütüphanede ciddi bir yığılma yaşanıyordu. Hizmete giren Çalışma Salonu bu ihtiyacı karşılayacak nitelikli bir mekan olarak tasarlandı. Ayrıca böyle güzel ve nitelikli bir yere Devrekli Şair Rüştü Onur'un ismini verilmesini kararlaştırdık. Öğrenciler hem nitelikli bir yerde ders çalışma olanağı bulmuş olacak hem de genç yaşta vefat eden Devrekli Şair Rüştü Onur'un ismi Üniversitemiz bünyesinde yaşatılmış olacak. Bu gün hizmete giren Çalışma Salonu uygulamasını diğer kampüslerimizde de gerçekleştireceğiz. İbn-i Sina Kampüsünde hazırlanan ve önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan Çalışma Salonuna da Rüştü Onur'un arkadaşı Muzaffer Tayyip Uslu'nun adını vereceğiz. Bu vesileyle Rüştü Onur Çalışma Salonunun öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Çalışma Salonunun tamamlanmasında emeği geçen herkese şükranlarımız sunuyorum." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Rüştü Onur Farabi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title