Haberler

Bulanık Devlet Hastanesinde, 13 Yatak Yoğun Bakım Servisi Açıldı

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Devlet Hastanesi’nde 13 yataklı yoğun bakım servisini hizmete açtı.

MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık Devlet Hastanesi'nde 13 yataklı yoğun bakım servisini hizmete açtı.

Bulanık Devlet Hastanesi, bir taraftan yatak sayısını artırırken, diğer taraftan da 4 yataklı yoğun bakım servisini hizmete soktu. Yoğun bakım ünitesi açılışında konuşan Kaymakam Ömer Şahin, yeni bir hastane yapılacak olmasına rağmen yoğun bakım ünitesinin ilçe halkına sunulmasını son derece önemli gördüğünü söyledi. Kaymakam Şahin, "Hizmeti vatandaşın ayağına getirerek 'çevre ilçelere gidin' demiyoruz. Hizmeti buradan da görebilirsiniz diyoruz. İlçe kaymakamı olarak bu hizmeti ilçemize kazandıran, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İlçenin il merkezine uzak olduğunu anımsatan Hastane Başhekimi Dr. Sabrettin Arslan ise, hasta yakınları mağduriyetini ortadan kaldırmak, hastaların yoğun bakım ihtiyacını karşılamak için 13 yataklı yoğun bakım ünitesini açmış bulunmaktayız. Genel olarak 6 yatak genel cerrah ve pedyatif olarak 13 yatak ünitesi açtık. İnşallah halkımıza bundan sonra daha güzel hizmetler sunacağız. En büyük nedeni de bundan sonra Diyarbakır'a, Erzurum ve Muş'a hasta göndermeyip sorunları mekanında ve yerinde çözecek halkımıza daha faydalı hizmetler sunmak niyetindeyiz. Bu arada bir müjde daha vermek istiyorum. Bir ay içerisinde yeni yoğun bakım ünitemizde faaliyete geçecektir, halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Bulanık devlet Hastanesi İdari Mali İşler Maşallah Aknur; "Birinci sınıf 13 yataklı yoğun bakın servisi ve çocuk servisi nezih ortamda ve psikolojik servisleri açıldı. Fizik ve nöroloji doktoru göreve başladı. Bu ayın sonuna kadar 2 kadın doğum, 1 çocuk doktoru ve 1 göz doktoru ve üroloji doktoru göreve başlayacaklar. Yönetim olarak halkımızı en hizmetti sunacağız" dedi.

Açılış esnasında yoğun bakım ünitesinde yatan hasta Mehmet Taşa, "Allah devletimize zeval vermesin. Yoğun bakım ünitesi açıldığı zaman çok sevindim. Beş yıldır her gün çevre illere gidiyordum. Burada açılması bizleri sevindirdi. Herkese teşekkür ediyorum" dedi"

Açılışa, İlçe Kaymakamı Ömer Şahin, Muş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Hacı Yusuf Güneş, İlçe Belediye Başkanı Ziya Akkaya, Hastane Başhekimi Dr. Sabrettin Arslan, İdari Mali İşler Maşallah Aknur, İlçe Garnizon Komutanı Eyüp Karakaya, İlçe Emniyet Müdürü Fikret Sarı, Esnaf Kredi Kooperatif Başkanı Yakup Kaya, kamu kurum amirleri, hastane idareci ve doktorları katıldı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Şahin Bulanık Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title