Haberler

Buca'da Yeşil Alan ve Park Seferberliği

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yeşil alan ve park seferberliği başlattı.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yeşil alan ve park seferberliği başlattı. İlçede yeşile kazandırılabilecek alanları gezen Piriştina, "Nefes alacak mekan sayısını artırmak istiyoruz" dedi.

Başkan Yardımcıları ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ile ilçe turuna çıkan Levent Piriştina, ilk olarak Tınaztepe Kampüs Alanı karşısındaki Hacı Bektaş-ı Veli Sokağı'nda bulunan alanı inceledi. Bu alana öğrenci yurdu yapma fikri üzerinde yoğunlaştıklarını belirten Piriştina, nedeninin üniversiteye yakınlığı olduğunu dile getirdi. Ardından Doğuş Caddesi üzerinde bulunan ağaçlık alanı gezip rekreasyon alanına dönüştürme kararı aldıklarını ifade eden Piriştina, sonrasında Begos ile Adatepe Mahallesi'nin yan kısmında bulunan bir bölümü ağaçlandırma sahası olan 600 dönümlük alanda incelemelerde bulundu. Bölgede sıra dışı ve büyük bir proje yapılması gerektiğini kaydeden Piriştina, bunun üzerinde çalışacaklarını söyledi. Ardından Gaziler Mahallesi 1080 Sokak'ta bulunan spor alanını inceleyen buraya da teknik ekiple birlikte tenis kortu, basketbol sahası gibi spor alanları kurma kararı aldıklarını kaydeden Başkan Piriştina, son olarak Yenigün Mahallesi'nde bulunan 14 dönümlük alanı inceledi. Bu alana da tema parkı yapma kararı aldıklarını söyleyen Piriştina, "Tüm bu yatırımları en kısa zamanda hayata geçireceğimizden hemşehrilerimizin en ufak bir şüphesi olmasın" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina Hacı Bektaş Tınaztepe Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title