Haberler

Buca'da Örnek İşbirliği

Güncelleme:

CHP'li Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, AK Parti'li meclis üyelerinin önerisiyle, Buca-Gediz'de esnaflarla bir araya geldi.

CHP'li Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, AK Partili meclis üyelerinin önerisiyle, Buca- Gediz'de esnaflarla bir araya geldi. Buca Belediye Meclisi toplantısında gündeme alınan Buca- Gediz'in sorunlarının görüşülmesi sırasında, AK Partili meclis üyelerinin önerisini kabul eden Piriştina, verdiği sözü tutarak, Buca- Gediz Sevgi Yolu'nda, semt sakinleri ve esnaflarla bir araya geldi.

AK Parti Buca ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Paşa Çelebi ve AK Parti Buca Belediye Meclis Üyesi Adnan Öztekin'in ev sahipliğinde vatandaşlarla kahvaltı eden Başkan Piriştina, "Sorunların çözümü için mutabakatı çok önemsiyoruz. Sorunlar, mutakabatla çözülmeye çalışılırsa, daha kolay sonuç alırız. Görev süremiz süresince, hiçbir ayrım gözetmeden olumlu tüm önerilere uyacağız ve hep birlikte Buca'nın sorunlarının çözümü için gayret göstereceğiz" dedi.

"GEDİZ SEVGİ YOLUNUN CAZİBESİ ARTIRILMALI"

Gediz Sevgi Yolu'nun cazibesinin artırılması ve esnafın daha çok iş yapabilmesi için bir atılıma ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Bu konuda esnafımız da çaba göstermelidir. Festival, indirim, cazip kampanyalar ve reklamlarla buraya daha çok insan çekilebilir" dedi. Esnaflar tarafından dile getirilen seyyar satıcı probleminin çözümü konusundaki düşüncelerini de açıklayan Başkan Piriştina, "Bu konuda çok kararlı bir tutum sergiliyoruz. Bir tarafta vergi verip, kira ödeyen, istihdam sağlayan, diğer tarafta haksız rekabete yol açan seyyarlar var. Biz bu konuda Şirinyer Sevgi Yolunda çalışmalarımıza başladık, yol almaya çalışıyoruz. Seyyarlarla mücadele yolunda hiçbir koşulda taviz vermeyeceğiz ve kararlı duracağız. Bu anlamda esnafa da çok görev düşüyor. Bu sorunu hep birlikte aşacağız" diye konuştu.

GÖKSU'YA ÇOK AMAÇLI SALON

Buca'nın Göksu Mahallesinde 'Çok Amaçlı Salon' inşa edeceklerini açıklayan Başkan Piriştina, bununla ilgili çalışmalara başladıklarını, mahallenin birçok sosyal tesis eksiğinin çok amaçlı salonla aşılacağını ifade etti. Kahvaltıyı düzenleyen AK Partili meclis üyeleri Paşa Çelebi ve Adnan Öztekin'e teşekkür eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina,önceliklerinin Buca'nın hizmete daha çok ihtiyaç duyulan bölgeleri olduğunu da sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina Ak Parti Gediz Buca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title