Haberler

Buca'da Belediyecilere Eğitim Semineri

Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar, Buca Belediyesi çalışanlarına gündemdeki torba yasa ve ihale kanunu ile ilgili eğitim semineri verdi.

Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar, Buca Belediyesi çalışanlarına gündemdeki torba yasa ve ihale kanunu ile ilgili eğitim semineri verdi. Tüm gün süren eğitime Başkan Levent Piriştina da katıldı.

Buca Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere Başkan Piriştina'nın yanı sıra başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çalışanlar katıldı. Abrurrahman Acar seminer sırasında çalışanların merak ettikleri soruları da yanıtladı. Acar, belediye kanunları ve ilgili mevzuatlar ile ihaleler, alım, gelir, gider, ödemeler ve harcamalar gibi kalemlerle, belediyelerin bakanlık ve diğer mahalli idare birimleri ile yaptığı yazışmalar gibi konularda bilgiler aktardı. Başkan Levent Piriştina, eğitimin çok önemli olduğunu belirterek Acar'a teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Acar Levent Piriştina Sayıştay Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title