Haberler

Bu Sergi TEMA Vakfı'na "Nefes" Veriyor

Güncelleme:

"Nefes" isimli resim sergisi, Fulya Sanat Merkezi'nde Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç'ın katılımıyla açıldı.


Beşiktaş Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen sergi 24 Mayıs'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.
Ressam Nazan Pamuk'un, doğadan aldığı ilhamı sürrealizm ile buluşturduğu 17. resim sergisi "Nefes", 19 Mayıs'ta açıldı. Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Fulya Sanat Merkezi'nde gerçekleşen ve TEMA Vakfı yararına düzenlenen "Nefes" sergisinin açılışına Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve sanatseverler katıldı.

Fantastik ve sürrealist tarzıyla öne çıkan eserlerinde, ağırlıklı olarak figür üzerinde çalışan ressam Nazan Pamuk, "Nefes" sergisinde yer alan resimlerine, doğa katliamlarından duyduğu üzüntüyü yansıttığını vurguladı. Pamuk; "Doğa ve geleceğimizin korunmasında öncü bir kuruluş olan TEMA Vakfı'na sanatımla destek olmak benim için çok özeldi" dedi.
24 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek sergide satılan resimlerin geliri TEMA Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı'na bağışlanacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Beşiktaş Belediyesi Murat Hazinedar Deniz Ataç 19 Mayıs Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title