Haberler

Bu Kez Medya Mensupları Stres Attı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Birlik ve Dayanışma gecesi düzenlendi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Birlik ve Dayanışma gecesi düzenlendi. Düzenlenen gecede konuşan Dernek Başkanı Mehmet Yirun, yılda iki günlerinin olduğunu belirterek, "10 Ocak Çalışan gazeteciler günü önemli bir gündür. Ancak biz bugün değil her gün halkın doğru ve tarafsız, objektif haber alması için çalışıyoruz" dedi.

Çorlu Öğretmen evinde yapılan geceye, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Ergene ilçesi Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu başkanı Enis Sülün, Tekirdağ Caliliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen, Trakya Gazeteciler Derneği genel başkan vekili Orhan Doğan, Çorlu Basın Mensupları Derneği başkanı Recep Karagöz ile derneğin üyeleri ve yönetim kurulu katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mehmet Yirun, "Çorlu Medya Mensupları Derneği olarak, bu gecede değerli protokolümüzle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizler gecesi, gündüzü belli olmayan sürekli olarak halkın doğru ve tarafsız haber almaları için çalışıyoruz. Yılda iki kez kutladığımız etkinliklerden bir tanesi. Çünkü bugün bizim günümüz. Bu gecenin ayrı bir özelliği mesleklerinden 20'inci yılını dolduran arkadaşlarımıza plaket verilecektir. Onları kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca dernek olarak bu yıl Onur ödülünü Aralık ayının son günlerinde habere giderken geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan Özan Taşoyar abimize vereceğiz. Ona da geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha diliyoruz. Katılan protokolümüze ve üyelerimize konuklarımıza geldikleri için teşekkür biri borç biliyoruz"diye konuştu.

"ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYORSUNUZ"

Geceye katılan ve Onur ödülü Özan Taşoyar veren Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ise konuşmasında, gazetecilik mesleğinin zor bir görev olduğunu belirterek, "Bu gecede sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutlu oldum. Dernek başkanımız çok güzel bir konuşmayla ne kadar zor bir görev yaptığını özetledi. Gününüzü kutluyorum geceniz hayırlı olsun ödül alanları kutluyorum"dedi. Gecede Onur ödülünü Evrim Gazetesi imtiyaz sahibi Özan Taşoyar'a Milletvekili Özlem Yemişçi tarafından verildi.

Mesleğin 20'nci yılını dolduran Üçüncü Göz Gazetesi imtiyaz sahibi Aysel Güneş'e ödülü Fatih Kızıltoprak tarafından, Yorum Gazetesi Yazı işleri Müdürü Gülgün Keçeci'ye ödülü Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından, Trakya Spor Gazetesi Haber Müdürü Recep Karagöz'e ödülü Çorlu İlçe jandarma komutanı Tolga Çemrek tarafından, Çorlu FM ve RATEM Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Özgür'e ödülü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün tarafından, Çerkezköy Haber Gazetesi imtiyaz Sahibi Şaban Kardeş'e ödülü Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş tarafından ve Devrim Gazetesi Haber Müdürü Erdal Özcan'a ödülü Kaymakam Hulusi Doğan tarafından verildi.

İDARECİLER GÜNÜ UNUTULMADI

10 Ocak İdareciler Günü olması dolayısıyla Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve Ergene ilçesi Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'a plaket takdim edildi. Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a plaketi Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun ve Trakya Gazeteciler Derneği Genel Başkan Vekili Orhan Doğan takdim etti. Kaymakam Hulusi Doğan ise verilen plaket için dernek yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür etti. Ergene İlçe Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'a plaketini ise Çorlu Medya Mensupları derneği Genel Sekreteri Ercan Kılıçlı ve Sayman Sevil Özgür tarafından verildi. Kaymakam Kızıltoprak ise bölgede gazeteciler büyük bir özveri ile çalıştığını belirterek plaketten dolayı teşekkür ederim dedi.

Gecede yapılan hediye çekilişinin ardından katılımcılar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Medya Mensupları Derneği Hulusi Doğan Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title